floros Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 (редактирано) Здравейте, казвам се Яни на 30г. Нов съм във форума (както личи и от заглавието), за който разбрах от приятел. Съвсем малка част от темите съм прочел засега, но бях изненадан колко полезна информация (и за какви места!) може да се открие тук Както се вижда от профила ми, не съм посещавал много места извън Европа (поради двете най-често срещани причини - финанси и годишен платен отпуск), което ме прави не толкова полезен за форума (за разлика от това пък ще черпя доста инфо оттук ), но се надявам това да не е проблем. Планирани пътувания скоро - в края на месеца до Дом. република и началото на март до Италия. Друго...не се сещам като представяне. Редактирано 11 януари, 2016 от floros 8 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Кaкто си кaрaш скромно и изведнъж - пляс! Доменикaнскa републикa! :D Добре дошъл 3 Връзка към коментар
floros Публикувано: 11 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Е, надявам се поне веднъж на 3 години да се опитвам да "пляскам" и аз 2012 беше февруари в Тайланд Мерси 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Добре дошъл! Личи си, че не си видял още темичката с Оферти за самолетни билети... 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Помня и на мен как ми увисна ченето, когато попаднах тук Привееет и добре дошъл! Връзка към коментар
Костов Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Добре дошъл. Само искам да ти кажа, че тук са събрани едни от най-готините хора които познавам! 4 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 Здрасти Яни И весело във форума 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 януари, 2016 Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 с edbloom малко адаши си падате Добре дошъл! 2 Връзка към коментар
floros Публикувано: 11 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 11 януари, 2016 (редактирано) хм...ама той си мълчи под прикритие,де Редактирано 11 януари, 2016 от floros 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега