veneta_211 Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Първите ми впечатления са страхотни от този сайт. Не ме бива много по съчиненията, понеже съм счетоводител и обикновено пиша цифри До преди 7 години не бях излизала от България, не смеех и да мечтая, но сега вече ми се ще да видя повече места. От малкото места на които съм била, останах най очарована, от панаира на цветята в Холандия, беше страхотно, толкова много цветя на едно място. А сега ми се ще да видя и други държави. 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Добре дошла Снимката в профила от къде е? Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 (редактирано) Добре дошла Снимката в профила от къде е? Дяволският мост, Родопите Редактирано 13 януари, 2016 от captain_oveur 2 Връзка към коментар
Kraska Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Добре дошла, колежке! Сайтът е страхотен и поне за мен е несравним релакс между многото цифри! 2 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 13 януари, 2016 Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 Добре дошла! Доста счетоводители сме тук. И като излязат билети все гледаме дати, периоди... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега