wiliko Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 (редактирано) Да опитам се преДставя по Магелански Казвам се Вили, и както всички тук обичам да пътувам и най-вече да проучвам и планирам изцяло всяко предстоящо такова ... това ме зарежда и прави щастлива ... На форума се натъкнах докато търсех изгодни билети за едно предстоящо, но поради явно късния етап на планиране, клонящо да попадне в графа неосъществено или отложено за по изгоден момент пътуване… Пътешественик по душа и сърце и благодарение на нискобюджетните авиокомпании, в лицето предимно но Wizz, осъществявам мечтите си за сега… макар че те са доста ... се старая да ги отмятам една по една. За сега опита ми в самостоятелно организираните ми пътешествия се ограничава само на старата Европа, но все някой ден ще порасТна и ще прихвърча над някой океан. До сега пътувах предимно с приятелки, но в последно време предпочитам или сама (на което доста приятели реагират странно... и ме обявяват за малко ЛУДА) или с вече попорасналите ми деца, за съжаление половинката ми не можах да я изкуша в това вълшебство наречено Пътешествие, но това не ме спира Аз да си организирам всяка свободна финансова единица и почивка в поредното прехвърчане за 3-4 дни. Само ще спомена че за тази година имам вече две предстоящи пътеществия - едното с част от семейството , а другото с приятелка… Спирам до тук за да не ви отегчавам, самите вие сигурно до някъде сте от същото тесто, така че да се надявам, че ще се впиша в тази пътешественическа общност… :hi: Редактирано 14 януари, 2016 от wiliko 21 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Привет,добре дошла! Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Добре дошла! Пътуването сам си е съвсем различен вид приключение от пътуването с приятел(и) - и си има своите плюсове и минуси. Като си сам, можеш много по-пълноценно да общуваш с природата и околната среда, да наблюдаваш и забелязваш нещата, но пък си липсва радостта от споделянето... Чувала съм големи пътешественици да твърдят, че именно пътуването сам е най-истинското изживяване . 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 От моите пътувания сам съм имал преживявания и в двете посоки, и удоволствие и разочарование. Все пак много зависи и от самото пътуване и дестинация, има такива които предразполагат весело изживяване в голяма компания, има и такива, където колкото по-социопатично, толкова по-добре. Май сме го разисквали в не една и две теми тук Добре дошла Връзка към коментар
mililia Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Добре дошла, Вили! Аз се определям към групата на самостоятелно пътуващите жени, макар че на последък това ми се случва все по рядко. Както написа Георги, пътуването сам си има своите положителни и отрицателни страни. На мен ми харесва по някакъв начин по-дълбокия допир с местната култура, а това успявам да постигна само когато пътувам сама. Разбира се има и дестинации, които налагат пътуване с приятел/и. Мисля, че скоро ще осъзнаеш, че с помощта на магеланците можеш да реализираш всяка мечта и единствения ти проблем ще стане свободното време. 1 Връзка към коментар
Tisho Публикувано: 31 януари, 2016 Сподели Публикувано: 31 януари, 2016 Привет и добре дошла !!! Жалко, че половинката не споделя твоите пътешественически наклонности. Но от друга страна това ти дава и известна свобода...знам ли ! Ще взема и аз да пробвам да си направя едно пътуване сам. Дали ще ми се сърдят ?! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега