Прескочи до съдържание

Кратки и бързи въпроси за Рим

Spqr

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, kakadu каза:

Летището. Имам прекачване почти 6 часа, а в Рим не ми се ходи.

Да де, имам предвид да погледнеш самото градче Фиумичино, което е до летището, то е на морето. Лидо до Остия също (Лидо означава морски курорт), ама е малко по-далеч. Гугъл мапс дава 1 час с градски транспорт до Лидо от летището.

Публикувано:
преди 11 минути , epetkov каза:

Има обществен транспорт!

Преди време планирах кратка почивка в близост до добър плаж и необходимостта от кола под наем ме отказа. В момента не мога да намеря локацията на плажа, който имах предвид, но дай повече информация за автобуси и до кой плаж. 

Публикувано:

До градчето Фиумичино съм ходил за час-два,  има градски транспорт от летището. Има непретенциозен пясъчен плаж. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 22.05.2026 г. в 18:08, Климент каза:

За сладолед препоръчвам La Romana, има я на няколко места в Рим, както и други места в Италия. Последно ядох сладолед от тях в Римини, както винаги бе страхотен. Цената както споменаха почва от 3.50 за два вкуса, бисквитка и сметана безплатно. 

La Romana dal 1947 определено са моите фаворити! При първото ми посещение в Рим случайно попаднахме на тях, но сега са ми фаворити и ги предпочитам - интересни вкусове, топ цени (Medio с 3 вкуса, бисквитка и сметана {в джелатерията на площад Невона няма сметана} за 4 евро е топ. Единственият е минус е, че се чака в час пик.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.