Yordan Yordanov Публикувано: 13 юни, 2013 Сподели Публикувано: 13 юни, 2013 Здравейте, с пожелание за повече слънчеви дни се включвам при пътешествениците от Magelanci. От няколко години със семейството си живеем в Брюксел и имаме удовоствието да пътуваме из Европа. Не сме посетили още Апенините и Иберийския полуостров, но скоро ще поправим и този пропуск. Имам и много снимков материал от нашите пътешествия който ще се радвам да споделя. Поздрави 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 юни, 2013 Сподели Публикувано: 13 юни, 2013 Добре дошъл, ще чакаме пътеписи и снимки Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 юни, 2013 Сподели Публикувано: 13 юни, 2013 Ми айде, добре дошъл и ще чакаме. Съсед си ми Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 13 юни, 2013 Сподели Публикувано: 13 юни, 2013 Здравей и от мене.За разказите и снимковият материал ще чакам с нетърпение,и нали знаеш колкото повече-толкова повече :D :D :D .На съседа ти Георги съм му обещал тази година да му ходя на гости да изпием по една бира,ти си ми по път за колко ще отскоча да изпием и с тебе по една. 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 13 юни, 2013 Сподели Публикувано: 13 юни, 2013 Добре дошъл и да се научите вече да не казвате къде живеете :D 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 юни, 2013 Сподели Публикувано: 13 юни, 2013 Добре дошъл, добре дошъл... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 юни, 2013 Сподели Публикувано: 13 юни, 2013 Гледам, че не си губиш времето хич. Супер снимки, и аз ще наваксам през уикенда Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега