nellyk Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 (редактирано) Все още не съм истински пътешественик.... но се надявам да стана. С ваша помощ. Сайтът е чудесен. Благодаря ви!! Редактирано 15 януари, 2016 от nellyk 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 Какво означава "истински пътешественик"? Добре дошла! Връзка към коментар
nellyk Публикувано: 15 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 Винаги сама да организирам пътуванията си. Поне 3 пъти годишно. Защото досега съм пътувала и с организирани екскурзии. Сама съм организирала само из Европа. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 Винаги сама да организирам пътуванията си. Поне 3 пъти годишно. Защото досега съм пътувала и с организирани екскурзии. Сама съм организирала само из Европа. Европа е предостатъчно, тук има доста хора, които не са излизали от Европа, със сигурност не се чувстват непълноценни пътешественици 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега