AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 Поразрових се във форума, пък не намерих - някой има ли мнение за тази АК? Гледам едни мулти-сити полети Дарвин-Сингапур-Куала Лумпур на приятни цени. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 Водят се някакви топ уж. Всеки път като търся билет по отсечка, по която летят, ми излизат на двойна цена от другите и не съм случвал на промо. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 Водят се някакви топ уж. Всеки път като търся билет по отсечка, по която летят, ми излизат на двойна цена от другите и не съм случвал на промо. Не са лоу-кост на Сингапурците? Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 Сингапурски са, но се водят бутикови. Не са лоу кост, ами направо "дърво кост". 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 (редактирано) Летях с тях през 2002 г. от Сингапур до Пукет и обратно. Дъщерна компания на Singapore Airlines са, видяха ми се ОК. По онова време нямаше много други опции по това трасе Редактирано 18 януари, 2016 от FlyTraveler Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега