SDimitrov Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 (редактирано) Здравейте, смея да твърдя, че пътувам сравнително често, научих се да планирам пътуванията си, за да излизат по-евтино, но ако излеле нещо изгодно обикновено съм винаги готов да летя. Предпочитам топлите дестинации, обичам да плувам и всичко свързано с вода. Харесва ми да снимам и дългите разходки, Предпочитам сам да организирам пътуванията си и когато посетя даден град да имам време да го усетя, а не просто да видя туристическите места. Ако има евтин билет до някоя, нетолкова атрактивна дестинация бих я посетил само и само, да се пинна после в Трипадвайзър Не знам какво повече да кажа за себе си Редактирано 19 януари, 2016 от SDimitrov 10 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Добре дошъл! Проблемът тук е, че почти всеки ден има евтини билети нанякъде.. 6 Връзка към коментар
SDimitrov Публикувано: 19 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 хехехе да , затова гледам само за набелязаните дестинации Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Добре дошъл и успех с фотографията Връзка към коментар
SDimitrov Публикувано: 20 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 януари, 2016 Много Благодаря Връзка към коментар
Tisho Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Предпочитам сам да организирам пътуванията си и когато посетя даден град да имам време да го усетя, а не просто да видя туристическите места. Ееее човече - на една вълна сме с теб ! Привет и от мен !!! 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Предпочитам топлите дестинации, обичам да плувам и всичко свързано с вода. И с мен си на една, особено с плуването и топлите места, весело във форума 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега