Прескочи до съдържание

Барселона или Лондон до София (еднопосочен)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Да се присламча и аз в темата, че имам сходен проблем с един свързващ полет. 

Прибираме се от Сингапур през Лондон и по разписание трябва да кацнем на Ел Прат в Барселона в 11.00 на 16.03. 

Първоначално нещата изглеждаха като нарисувани - Wizz имат вечерен полет BCN-SOF, който излита в 21:15 - тъкмо бонус един следобед 6-7 часа разходката из каталунската столица и да се прибираме в София.
Докато се ослушвах и оглеждах обаче, цената на билетчетата  постепенно от €50 през септември, в момента достигна €160-170  :unsure: и вече не съм сигурен оттук-натам дали има вероятност да се понижи цената и с колко.   

Тази цена, естествено, хич не ми харесва, и сега се търси обходен маршрут, по-възможност с до 1 нощувка повече. 

Понеже най-вероятно ще сме само с ръчен багаж има и вариант да си пропуснем последната отсечка от дългия полет и да се приберем направо от Лондон, като за STN-SOF на 16.03 цената в момента е около €76 (което пак не ми допада особено, но пак е по-добре от  €160), но пък и не ми се иска да ни изгорят милите от основния билет...
Та така, приемат се разни предложения за изход от положението.  :)

Редактирано от Фичо
Публикувано:

Как е Букурещ като транзитна точка за специалната допълнителна нощувка? :) Хем ще можеш да разцъкаш и из Барселона както си си наумил по принцип. Има как да стигнеш същия ден и в София, но прекачването ще е доста екстремистко, 1 час в Болоня...

22-01-2016 14-06-28.png

• Харесвам 1
Публикувано:

Един час прекачване в Болоня, при положение, че довеждащия полет е на Ryanair ми се струва ОК. Аз бих рискувал, а не си падам по този тип рискове...

Публикувано:

Това което ти е дал Dian  е оптималното за сега. Аз също бих заложил на Райън да са точни. Ако закъсняват, просто претупват чекинга, ама наистина го претупват,  и пак излитат навреме. Може да погледнеш и това, ако ти се ходи до Швейцария... но е с нощувка/и.

Vueling  Barcelona (BCN) Geneva (GVA) Thu, 17 Mar    16:00    17:40    1 h 40    24.98    EUR
Wizz X  Geneva (GVA) Sofia (SOF)  Fri, 18 Mar  13:50   7:15    2 h 25    42.03    EUR

• Харесвам 1
Публикувано:

Как е Букурещ като транзитна точка за специалната допълнителна нощувка? :) Хем ще можеш да разцъкаш и из Барселона както си си наумил по принцип. Има как да стигнеш същия ден и в София, но прекачването ще е доста екстремистко, 1 час в Болоня...

За Букурещ нямам желание, а и от там до София ..., вариантът с Болоня по-добре ми изглежда, също и комбинацията на Dian през Бергамо ...

Публикувано: (редактирано)

Надали ще се спреш на варианта на kakadu, но ако избереш през Женева, правим среща там на 18ти преди полета за София :)

Редактирано от edbloom
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.