antea Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 На 4.06.2017 г. в 13:01, Roberto Baggio каза: Благодаря! Наистина е доста рисковано и за това все още го обмислям.... в крайна сметка какво решихте, ще рискувате ли? че и аз съм в същата дилема сега прегледах за последните 5-6 дни, че полетът от Ханя пристига средно 5-10 минути по-рано от очаквания час, но пак... максимум 1 час има за трансфер, а в случай и на чекиран багаж става още по-трудно за изпълнение упражнението @bad kid ще споделиш ли къде направихте нощувката в Атина? Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 Acropolis View Dream Hostel близо до гарата, не ми хареса особено, но става за една нощувка. Иначе разкарването до града си беше губене на време. Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 преди 37 минути , antea каза: в крайна сметка какво решихте, ще рискувате ли? че и аз съм в същата дилема сега прегледах за последните 5-6 дни, че полетът от Ханя пристига средно 5-10 минути по-рано от очаквания час, но пак... максимум 1 час има за трансфер, а в случай и на чекиран багаж става още по-трудно за изпълнение упражнението @bad kid ще споделиш ли къде направихте нощувката в Атина? Ние все още се ослушваме и не сме взели билети, но не толкова заради трансфера, а заради цената, малко ми се струват скъпички Ако гледаш същия маршрут може да помислиш за трансфер Chania - Athens с Aegean. Излитат 06:25 и кацат 07:15 сутринта, което си е 25 мин. по-рано от Ryan air и ще имаш един час и двадесет минути за трансфер. Цените им, обаче, не са толкова привлекателни към момента. 1 Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 значи сме на едно дередже по същия начин се ослушваме и ние и само превъртаме Aegean/Ryan/Astra през Солун, Атина, Ханя и Ираклион - всякакви комбинация разглеждам, ама и на мен не са ми особено привлекателни цените, особено като добавя и един багаж /+15 евро на всеки полет/... и то не толкова, че ми трябва самия багаж, ами заради един /над 200 мл/ слънчев крем специален /имам слънчева алергия/, който единствен ме спасява по плажовете, и няма гаранция, че ще го намеря там на място чудя се дали през разни туристически агенции човек може да си вземе само сам.билети за чартърните им полети...? 1 Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 преди 16 минути , antea каза: значи сме на едно дередже по същия начин се ослушваме и ние и само превъртаме Aegean/Ryan/Astra през Солун, Атина, Ханя и Ираклион - всякакви комбинация разглеждам, ама и на мен не са ми особено привлекателни цените, особено като добавя и един багаж /+15 евро на всеки полет/... и то не толкова, че ми трябва самия багаж, ами заради един /над 200 мл/ слънчев крем специален /имам слънчева алергия/, който единствен ме спасява по плажовете, и няма гаранция, че ще го намеря там на място чудя се дали през разни туристически агенции човек може да си вземе само сам.билети за чартърните им полети...? Аз този крем бих го разделила в две шишета по 100 мл и бих си свиркала само с ръчен багаж (това в кръга на шегата, разбира се) За туристическите агенции, за съжаление, нямам никаква представа.......... Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 19 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 Нашият хотел в Атина беше Оскар хотел, не лош, с тераси и рууфтоп басейн, на няколко спирки с метро от Синтагма. Връзка към коментар
antea Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 преди 20 минути , Roberto Baggio каза: Аз този крем бих го разделила в две шишета по 100 мл и бих си свиркала само с ръчен багаж (това в кръга на шегата, разбира се) За туристическите агенции, за съжаление, нямам никаква представа.......... той верно златен ще излезе но е като спрей, и не е много ясно дали няма да се прецака нещо, ако тръгна да го деля... както и да е, очевидно ще го мислим още, и вие и ние 1 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 19 юли, 2017 Сподели Публикувано: 19 юли, 2017 Миналата година средата на септември го направих, Парос-Атина /Олимпик/ и Атина-Солун /Райън/ с два часа прозорец и то късно вечерта, имахме чекиран багаж. Времето стигна, колкото да изпушим по една-две цигари, не сме препускали по летището, де. С днешна дата много ще се замисля. В началото на този месец Олимпик си настройваха разписанието и имаше многочасови закъснения по доста дестинации. За нощувки до летището в Атина си копирам мнението от една друга тема тук: Има едно селце на 10 км. от летището в Атина, Artemida, където са се специализирали в нощувки и трансфери от/до летището. Виж си ги в Букинг, почти всички предлагат включени трансфери в нощувката. За Крит аз принципно препоръчвам директните полети от Солун, освен ако не се купи на един билет с Егейците от София. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега