Прескочи до съдържание

Билет до Банкок, добра ли е цената?

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Да ви попитам билет до банкок за 2-ма възрастни и бебе - 776 евро тотал в които включена 59 евро отстъпка за плащане с виза....та дали може да се работи още надолу? Става дума за пътуване Юни месец...

взето от тук http://www.fly4free.com/deal/europe/visit-asia-flights-to-thailand-from-belgrade-for-only-e374/

Редактирано от Grishkata
Публикувано:

ОК е, ако тръгването беше от София. Калкулирай си внимателно колко пари и време ще отнеме транспорта до Белград, в зависимост от часовете може да се наложи и нощувка там и в крайна сметка да не излезе рентабилно. 

Колко е цената в същите дни от София? С катарската промоция, която приключи скоро мисля, че имаше подобни цени направо от тук. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен имаш още месец-два, в които да се оглеждаш за най-добрите цени. Около 800 € от София не е непостижимо.

Между другото, катарците (UK) повръщат пари (3%) в "Quidco" до края на месеца.

1. Ами не мисля за спане в белград...отиваме с колата дотам и се качваме на самолета....с катарците показваше 375 евро, но както и да го мъчиш не докарваше въпросната цена...

2. Юни е ок...четох че до май вали повечко, иначе и юни вали но валяло за 1 час примерно и спирало...

3. Не търся директно от София, нямам против да обикалям....бяхме намерили тотал цена 1330лв за двама + бебо обаче от Стокхолм...а дотам е малко хамалогия ми се струва....Под повръщане имаш предвид че връщат 3% предполагам? Може ли да ми обясниш как се работи в тоя сайт и за какво е той....

Като цяло си мисля, че може (а и ми се иска де хехехех) да се докара до 300 евро на човек....но наистина сте прави....да почакам около месец два още...

Редактирано от Grishkata
Публикувано:

Ами, ако пътуването до Белград не те приснява, скачай (стига офертата да я има още). Не знам дали след месец два ще я има същата или подобна цена, лятото по-рядко има промоции. 

Публикувано:

през телефона ми е трудно да видя, но може да провериш каква ще е цената София-Банкок-Белград. Аз така пътувах и беше по-евтино. Така ще се спести едното ходене/връщане от Белград

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, но те така или иначе ще ходят с кола. Няма как да спестят, защото не може колата сама да се закара в Белград или върне до София. Иначе е добър съвет ако се пътува с друг евтин транспорт.

• Харесвам 1
Публикувано:

Значи, мега офертата, НО е еднопосочен :/

Билета е от Осло до банкок и е 83 паунда/105 евро на човек...лошото е как да стане връщането....

Помагайте....все трябва да има някакъв подобен вариант и за връщане....цената е скандална просто...

Говорим за пътуване Май или най-късно Юни защото после се изсипва небето :)

Офертата е от тук

http://www.secretflying.com/2016/01/oslo-norway-to-bangkok-thailand-for-only-e105-one-way/

а отдолу в коментарите:

You can go to norwegian.com and choose UK, and EUR. Not an error fare, just sale.

Публикувано:

Значи, мега офертата, НО е еднопосочен :/

Билета е от Осло до банкок и е 83 паунда/105 евро на човек...лошото е как да стане връщането....

Помагайте....все трябва да има някакъв подобен вариант и за връщане....цената е скандална просто...

Говорим за пътуване Май или най-късно Юни защото после се изсипва небето :)

Офертата е от тук

http://www.secretflying.com/2016/01/oslo-norway-to-bangkok-thailand-for-only-e105-one-way/

а отдолу в коментарите:

You can go to norwegian.com and choose UK, and EUR. Not an error fare, just sale.

Звучи добре, но ако си в Осло, и ако ще пътуваш без куфар :) В противен случай сложи още едно минимум 20 евро до там за полет (дори и не съм ги гледал как вървят полетите на Уиз до Торп), още толкова минимум за трансфер от Торп до другото летище и 50-ина евро за куфари за двата полета...и еднопосочния билет излиза 200 евро, и то ако имаш късмет да не се налага нощувка в Осло. Дори на теория да има подобно супер връщане обратно (нещо, което се съмнявам, има причина тази промоция да е само в едната посока...) стават 400 евро, което пък вече гони добрите цени, които се срещат от София без такива занимавки :)

Мисълта ми е, много примамливи промоции ще видиш по тези сайтове, но винаги си прави ол-инклузив сметката с пътуване от/до изходната точка на промоцията и дали ще се върже всичко накрая. В голям процент от случаите, включително цитираният от теб, тези промота просто не са практични. 

• Харесвам 2
Публикувано:

И аз това проповядвам: и математиката не излиза, и очите зачервени, и рискът е увеличен, и два дни прекарани в транзит вместо на крайната дестинация. С малко отпуски всеки ден е ценен.

Публикувано:

преди две седмици си взехме билет за София - Банкок - 426 EUR в двете посоки на човек с Qatar airways за ноември месец. Знам че Май месец има големи промоции.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравей, Росица 88, билетите направо от сайта на Qatar airways ли ги закупихте или чрез посредник? Ние ще ходим м.юли и сега билетите за двама са общо 2040лв. през сайта на компанията, та се чудя може ли да стане по-добре от това?

Здравей, Росица 88, билетите направо от сайта на Qatar airways ли ги закупихте или чрез посредник? Ние ще ходим м.юли и сега билетите за двама са общо 2040лв. през сайта на компанията, та се чудя може ли да стане по-добре от това?

Обикновено при намаленията цената пада и билетите могат да се купят за 800-900 лева (на човек). По-добре изчакайте, най-вероятно ще има намаление и през февруари и през март.

Миналата година намаления са обявявани на следните дати:

16 февруари

9 март

27 март

13 април

29 април

11 май

26 май

До юли има доста време, аз бих изчакал.  :)

Редактирано от tonik
  • Харесвам 3
Публикувано:

И аз се успокоявам, че има още време, но от друга страна искам да букна и вътрешните полети на Air Asia до Surat Thani (оттам с лодка до Kho Phangan и обратно), като билета в момента е 490 бата на човек/посока. Та се чудя докато чакам да поевтинее дългия полет до Банкок, да не остана без вътрешен?

Публикувано:

И аз се успокоявам, че има още време, но от друга страна искам да букна и вътрешните полети на Air Asia до Surat Thani (оттам с лодка до Kho Phangan и обратно), като билета в момента е 490 бата на човек/посока. Та се чудя докато чакам да поевтинее дългия полет до Банкок, да не остана без вътрешен?

Виж и nok air, имат същото предложение, но часовете са по-различни. 

• Харесвам 1
Публикувано:

А защо не купите вътрешен полет, който идва супер малко пари и дори да не можете да нагласите после основния полет няма да ви е яд толкова :)

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.