Прескочи до съдържание

Help! Самолетен билет Амстердам-Валенсия/Аликанте-Амстердам

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Здравейте,

Имам следния казус за разрешаване:

Трябва да купя билет от Амстердам до Валенсия или Аликанте и обратно.

Дати:

от Ams -  10.06.2016 в ранния следобяд

Oт Val/Ali – 12.06.2016 – колкото се може по-късно

Това, което аз успях да намеря е:

През Rumbo.es

Amsterdam – Valencia - Amsterdam

Vueling  - 148 Euro                           но полета от Амстердам е чак в 16

Transavia+Vueling  158 Еуро                      10 евро в пвече но полета от Амстердам е в перфектното време 12:50

Amsterdam – Alicante - Amsterdam

Vueling+Transavia 128 euro         Перфектни времена – От Амс 14:00 , от Аликанте – 21:00

През  Jetcost

Amstedam – Valencia – Amsterdam

164-174 euro

Amsterdam – Alicante

От 145 euro нагоре

Дотук си избирам Амстердам – Аликанте –Амстердам чрез Rumbo.es/ Vueling  и  Тransavia

Проверката на директните сайтове на Vueling  и  Тransavia показват, че:

Амстердам – Аликанте на Vueling  е 70 euro

Аликанте – Амстердам na Transavia  е 75 euro

Приемам всякакви идеи/решения, които да се вписват в наложените ограничения и да са по-евтини :)

Ако не се намери нещо по-евтино, пред мен стои въпроса – Да се занимавам ли с ПИБ за да ми издадат маестро карта (нямам никаква Маестро карта, а разбрах, че картите на тази банка стават) или направо да си купя билетите от сайтовете на съответните компании. Ще „олекна“ с 30 лв. повече.

Друго, което си мисля – дали да чакам още (напр. 14 февруари или някоя промоция да изпадне, знам ли. )

Предварително благодаря за помощта.

Редактирано от ven62
Публикувано:

Дали да се изчака трудно може да се препоръча, за съжаление едва ли някой тук има поглед как се движат цените на Трансавиа и Вюлинг...

Не е зле да си пуснеш и часовете, но предполагам намираш същите полети, които и аз. На връщане Аликанте - Амстердам с Трансавиа от 21:25, на отиване има няколко полета на Трансавиа в различни часове, може да си избереш най-оптималния като време/цена. 

Публикувано:

@Георги,

Да, полета Аликанте - Амстердам е 21:25 (Transavia)

Amsterdam - Alicante е през Vueling - по-евтино е. Полета е в 14:00

Да, ... май няма по-евтино.

Повдигам въпроса за чакането, защото миналата година Айндховен-Лисабон поевтиня на 3-4 месец преди полета, но аз вече бях взел билетите.

Хм, ще поизчакам няколко дни - до края на седмицата.

Най-много да станат от 70 на 90 Евро :)

• Харесвам 1
Публикувано:

За цените не знам дали ще се вдигат или спадат, но си изкарай едно Маестро, става супер бързо и спести няколко бири, докато все още има възможност - за какво да ги даваш :) 

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

@Edbloom,

Не ги обичам банките. И гледам да ги възпитавам. Ако зависи от мен половината банкерчета ще умрат от глад.

Такива случаи имам с тях ...

1. Изтеглих преди 4 години потребителски кредит за 10000 лв., сложих го на срочен влог в същата банка и ... спечелих 100 лв. от цялата операция. :)  Дори excel не могат да ползват - толкова са тъпи. А не беше въпроса за 100-те лева, идеята е, че успях да спестя 10 000 за 2 години.

2. Купувам 1000 евро - искат ми Х лева. Купувам 3000 евро - Не ми искат 3Х или по-малко, а напротив искаха ми повече от 3 пъти по Х лева. Що? Щото трябвало да броят повече пари. ... :mad:  Че те друго какво работят.

Представяш ли си, все едно като купя три хладилника да ми вземат повече, щото трябвало да носят повече килограми.

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.