Прескочи до съдържание

Някога може да има азиатски "Шенген"


Препоръчани мнения

...само си викам дано...

 

Става въпрос за единна туристическа виза за следните държави: Бруней, Камбоджа, Филипини, Индонезия, Лаос, Малайзия, Мианма, Сингапур, Тайланд, Виетнам. Не че са с най-трудните визи, но доста често усложняват планирането - къде невъзможност за визи на сухоземни пунктове (Виетнам), къде проблеми с повече от едно влизане (Тайланд), къде измами с по-високи цени по границите (Камбоджа).

 

Естествено, всичко е в перспектива и е ясно, че такива инициативи може и да брадясат в нечия бюрокрация, да не говорим и че визите са добра хранилка за доста хора по веригата, но поне звучи добре!

 

Този линк трябва да има повече информация: http://www.ofwthailand.com/2016/01/asean-ministers-announced-single-visa.html, а иначе самата новина я взех от един румънски сайт: 

http://www.imperatortravel.ro/2016/01/viza-unica-pentru-asean.html

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Това го следя от години. Проектът е от много време и постоянно нещо бюрократично е пречка. Последно Виетнам трябваше да промени някакъв закон и уж го направи. Вече били на финалната права и било въпрос на месеци, но да видим. Говоря за част от проекта за обща виза за Тайланд - Камбоджа - Виетнам.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.