Ники Петров Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Здравейте,понеже не успях да намеря друга подходяща тема свързана с въпроса ми питам тук.На 05.02. ми предстои пътуване с кола до Сърбия с нашите,но паспортът ми изтича на 16.04,което ме притеснява,дали ще мога да пътувам с него? Връзка към коментар
Пешо Петров Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Ако имаш лична карта пътуваш с нея. А по темата - макар и малък, новият участък помага приятно за съкращаване на разстоянието. Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 27 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Проблемът е,че нямам все още лична карта и ми се налага с паспорта. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Виж сега, иди до форума за визи (където ще ти преместя въпроса), голямата тема с таблицата, цъкаш на Сърбия да се отвори Timatic и там освен че не се искат визи пише и каква валидност на паспорта се иска. Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 27 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Благодаря попаднах в сайта на KLM и на научих че трябва 6 месеца валидност Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 На сина ми при оставащи 3 месеца нямаше проблем. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 И къде видя 6 месеца? Аз виждам това:- Passports and other documents accepted for entry must be valid on arrival. Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 28 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 Еми препрати ме в някакъв сайт на KLM в който пишеше 6 месеца Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега