Ivette Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Здравейте! Мисля, че няма нужда да обяснявам колко обичам да пътувам. Тази година реших, че е време да реализирам дълго мечтаното пътуване до Испания. Така попаднах на този форум. Именно от тук си набавих огромна част от полезната информация за предстоящото пътуване, запалих се и реших да се регистрирам. Благодаря на всички за това, че споделят безценния си опит! Желая ви попътен вятър и приятни емоции! 10 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 януари, 2016 Сподели Публикувано: 27 януари, 2016 Добре дошла 1 Връзка към коментар
Tisho Публикувано: 28 януари, 2016 Сподели Публикувано: 28 януари, 2016 (редактирано) Добре дошла и от мен ! Ееех Испания ...! Крале, конкистадори, маври, Севиля,Реал Мадрид, Барселона... Какво ли няма там !!! Хубави емоции - в Испания и по принцип ! Поздрави !!! Редактирано 28 януари, 2016 от Tisho 2 Връзка към коментар
Ivette Публикувано: 18 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2016 Благодаря Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 18 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2016 Добре дошла! В Испания ще се чувстваш супер! 1 Връзка към коментар
Ivette Публикувано: 18 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2016 Благодаря, clete. Прочетох съветите ти из испанските теми, много ми бяха полезни. Сигурна съм, че ще съм доволна, голяма мечта ми е тази Испания, от 100 години събирам пари и най-сетне ще се добера 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега