Прескочи до съдържание

Никарагуа, Коста Рика, Панама

Евгени Димитров

Препоръчани мнения

Евгени Димитров

Знам, че в Коста Рика е по-скъпо. Така съм чувал и от доста американци. Не мога да предвидя бюджет за такова пътуване. Без самолетните билети до там и наобратно, мисля да отделям по $100 на ден, в които да включа и нощувки. Тези пари ще са ОК за Никарагуа, но за Коста Рика едва ли ще стигат.

Засега се очертават все по две нощувки, не знам в San Juan deal Sur дали да остана 1 или 2 вечери.

Редактирано от Евгени Димитров
Връзка към коментар
Евгени Димитров

Защо да пътувам до La Fortuna? Защо не до Nuevo Arenal? Много искам да отида до Monteverde, не знам откъде да тръгна за натам. Няма много ясен път на картата до там. Чудя се за Коста Рика дали да не запазвам спане 1 ден преди пристигане на определеното място. Станаха доста стопове и предвижване, и не знам дали ще успявам да изпълнявам графика на 100%. Една позната пътува така в Централна Америка, каза че работи, ама аз гледам винаги да залагам на по-сигурното. Ако излезе нещо по-интересно по път, така винаги можеш да промениш нещо маршрута. Или ако ти хареса някъде повече, да останеш още една вечер.

Редактирано от Евгени Димитров
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.