Гост Публикувано: 29 януари, 2016 Сподели Публикувано: 29 януари, 2016 Привет-мривет пак - и един бърз съвет, ако може - за самолетен билет. Имам опция за директен полет от Санторини до Лондон и в момента Easyjet промотират намаление. Не знам колко е намалението, откровено казано... Какво показва опита ви - ако реша да пожервам повече пари за по-удобен полет, дали е сега момента да купя или да чакам Годо? Говоря за 11 септември. Easyjet в момента директен - EUR 238 Air Berlin + British (прехвърляне през Виена) - EUR 180. Благодаря! Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 29 януари, 2016 Сподели Публикувано: 29 януари, 2016 аз ще замълча. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 29 януари, 2016 Сподели Публикувано: 29 януари, 2016 аз ще замълча. Аз не разбирам смисъла на коментара Явно има такъв, но ми убягва... Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 29 януари, 2016 Сподели Публикувано: 29 януари, 2016 аз като гледам, няма други освен директни полети от ландън сити он дъ темз до Тир.... на примоция, разбира се. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 29 януари, 2016 Сподели Публикувано: 29 януари, 2016 (редактирано) аз като гледам, няма други освен директни полети от ландън сити он дъ темз до Тир.... на примоция, разбира се. Мисля че имаме разминаване. Говоря за еднопосочен билет Санторини - Лондон (не съм уточнила летище, за мен няма значение). Иначе има страшно много полети до Лондон от Санторини - два са директни (Easyjet и British) и безбройно много с прехвърляне... Въпросът беше: Какво показва опита ви с Easyjet - ако реша да пожервам повече пари за по-удобен полет, дали е сега момента да купя или да чакам (неясно какво)? Easyjet в момента директен - EUR 238 Air Berlin + British (прехвърляне през Виена) - EUR 170/180. Все пак благодаря. Редактирано 29 януари, 2016 от Гост Връзка към коментар
lesy Публикувано: 29 януари, 2016 Сподели Публикувано: 29 януари, 2016 (редактирано) Моят опит София Лондон и обратно сочи, че колкото по-рано се купи билет е по-евтин. Но не пречи да следиш известно време дали цената ще мръдне нанякъде. За изи става въпрос. Редактирано 29 януари, 2016 от lesy Връзка към коментар
cck Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Air Berlin + British (прехвърляне през Виена) - EUR 170/180. Ако са ти останали малко Avios виж дали няма да хванеш и някой off-peak еднопосочен Лондон - Виена. 6500 Avios + 15 GBP мисля ще се намери. Което може да намали цената и утилизира някоя и друга миля. Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 От Атина Раян летят всеки ден по два пъти за жълти стотинки. От Лондон до Атина пак летят за малко по-оранжеви ма пак стотинки... мен тея 240 евро ми се струват главоломна цена, особено за Септември. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 (редактирано) Е тя гони удобство , иначе то от Солун беше двупосочния за 100 лева , и то по Великден. С лоу кост комбинациите. Редактирано 30 януари, 2016 от stanimir Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Ние летяхме с Изиджет до Исландия през Лондон преди 2 години. Следих много тогава цените и стигнах до заключението, което и след това се потвърди. Най-евтини бяха билетите в деня, когато пуснаха разписанието, аз го дебнах и купих. След това ги проверявах от време на време, ей така да видя какво се случва и установих, че колкото наближава датата, толкова по-скъпи стават. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 От Атина Раян летят всеки ден по два пъти за жълти стотинки. От Лондон до Атина пак летят за малко по-оранжеви ма пак стотинки... мен тея 240 евро ми се струват главоломна цена, особено за Септември. Ако погледнеш разписанието на Раян, ще видиш че за да прехвърля до Лондон в един ден, губя цял един ден. Иначе ги спрягах, ако оставах в Атина. Не са чак жълти стотинки... За мен смисълът на пътуванията е не да пестя като самоцел, а и да се забавлявам Благодаря ви за мненията! Връзка към коментар
MARTiNSHO Публикувано: 30 януари, 2016 Сподели Публикувано: 30 януари, 2016 Еми нз аз за лятото гледах отиване и връщане 20 евро с Маестро от Атина до Санторини... Ей сега едно набързо и има цени по 30, вероятно са се качили малко (говоря за натоварен сезон лятото, предполагам, че Септември е по-добре). Лондон - Атина има много полети и със случайни дати намирам за по 70 евро, на мен с няколко часа чакане ми се струва ОК. Ако предпочиташ вече повече багаж от Раян и по-малко чакане (или никакво) и по-удобство, тогава те разбирам. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 31 януари, 2016 Сподели Публикувано: 31 януари, 2016 Не, не. Не говоря за повече багаж, а за безсмисления ранен полет от Санторини - вместо да се покефя още половин ден - и пристигането късно вечерта в Лондон (от Станстед още час и половина с кола). Тук има много хора с много свободно време, но на мен отпуската ми е броена и ценя всеки ден.Спрягах го като опция, ако оставах в Атина да се помотая с нощувка. Маестро нямам, за момента най-ниските цени при следобен полет са около 160/170 евро с прехвърляне някъде си. Може би ще послушам slujitel и направо ще взема с Easyjet сега. Като се върна от Мароко Благодаря ви! Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Ако са ти останали малко Avios виж дали няма да хванеш и някой off-peak еднопосочен Лондон - Виена. 6500 Avios + 15 GBP мисля ще се намери. Което може да намали цената и утилизира някоя и друга миля. Благодаря ти за идеите! Проверих... Самолетните авиокомпании, обаче, имат някаква безумна логика. Опитах по твоя начин - и като разбия двата полета Санторини - Виена и Виена - Лондон, става мазало. Първият - 160 паунда с Air Berlin; вторият - 75 Евро (Бритиш - най-ниската цена). Тоест общо - 210 паунда. Общият билет с Air Berlin - Санторини Лондон - със същите две авиокомпании и същите часове - 135 паунда Нещата отиват накъм букване с Air Berlin - много добро време - следобяд излитане, и най-добра цена. Е, сравнително дългичко като време общо, но пък защо да не похарча разликата за узо P.S. Само да кажа, че билетът с Раян Атина - Лондон на тази дата е 167 Евро (и времето не е перфектно). Отделно се прибавя дебела цена за Санторини - Атина... Връзка към коментар
Препоръчани мнения