emma_23 Публикувано: 16 юни, 2013 Сподели Публикувано: 16 юни, 2013 здравейте ! Предстои ми пътъване до Милано .Искам да посетим Формула 1 в Монца и шопинг в градчета близо до Милано . Ще съм ви много благодарна ,ако някой ми каже впечетления ,в коя част от града да си взема хотел ,как става трансфера от хотел до пистата на Манца и от хотела до аутлет . 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 юни, 2013 Сподели Публикувано: 16 юни, 2013 Ако полетите ви са до Бергамо, ако не се лъжа на самото летище има голям мол, който е доста популярен, чувал съм за хора, които ходят до там, пазаруват и се връщат. Сигурен съм, че ще се появи някой да сподели впечатления. Вече ако търсиш дизайнерски дрехи нямам абсолютно никаква представа. До градчето Монца има влакове, но предполагам ще има и автобуси и специално организиран транспорт от Милано за формулата. Няма информация още публикувана в сайта им, но това е линк от 2011, предполагам организацията ще е подобна: http://www.monzanet.it/en/show/800/F1%20Come%20Raggiungerci%20-%20EN За формулата откровено завиждам И добре дошла! 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 17 юни, 2013 Сподели Публикувано: 17 юни, 2013 Има голям мол точно срещу летището на 200-300 метра , но там няма да намериш дизайнерските марки ако това търсиш. В Милано шопинг колкото искаш , но евтините аутлети са далеч . Имат си шатъл бусове и отиваш сутринта с връщане вечерта . За да не се хабя да пиша ето ти направо линк към статия където нещата са в концентриран вид . В линковете към аутлетите ще намериш и опциите за транспорт до Милано : http://www.capital.bg/light/istorii/2010/04/27/890502_autleti_milaneze/ 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 18 юни, 2013 Сподели Публикувано: 18 юни, 2013 До Геноа има разположен на огромна площ аутлет - от пиле мляко има. ВКлючително и заведения за хранене. Има и повечето скъпи дизайнерски марки. Последното ни посещение на Формула 1, завърши точно там. Няма тръгване, отива целия ден. Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 18 юни, 2013 Сподели Публикувано: 18 юни, 2013 До Геноа има разположен на огромна площ аутлет - от пиле мляко има. ВКлючително и заведения за хранене. Има и повечето скъпи дизайнерски марки. Последното ни посещение на Формула 1, завърши точно там. Няма тръгване, отива целия ден. Не разбрах само, ходихте ли на Формулата, или я заменихте за парцалки :D Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 18 юни, 2013 Сподели Публикувано: 18 юни, 2013 (редактирано) Не разбрах само, ходихте ли на Формулата, или я заменихте за парцалки :D Хаха, две в едно - с новите парцалки на Формула. Накрая и с един болид с екстра, ако си бях тръгнала ... Редактирано 18 юни, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 юни, 2013 Сподели Публикувано: 18 юни, 2013 По темата, мили приятели, по темата Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 19 юни, 2013 Сподели Публикувано: 19 юни, 2013 (редактирано) Март бяхме на състезания на Монца. Тогава стигнахме до пистата по друг маршрут - от жп. гара Бергамо до жп. гара Аркоре и малко пеша. Беше много готино минаването по моста Сан Микеле (сводов мост от желязо) на р.Ада. Редактирано 19 юни, 2013 от Hollywood Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 19 юни, 2013 Сподели Публикувано: 19 юни, 2013 Tui vqrno! Slusham I izpulnqvam! :D Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега