Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Привет, търся 3 двупосочни билети до Рим, 2 ма възрастни и дете на 8 г.. Тръгването е от София или Букурещ, което е по изгодно. Датите са 03.03. - 08.03. може и някой друг ден напред или назад ако има голяма разлика в цените. Един чекиран багаж. Ще вземем скутер за детето. къде ще трябва да се сложи? Полетите е добре да не са рано сутрин и късно вечер. Живеем в Шумен и придивижването и до двата града с летища е поне 3-4 часа + 2 ч по рано на летището си става доста часове и ако трябва да летим в 6 ам би било много трудно. Най ниски цени около 70 евро на човек с Уиз през Букурещ съм намерила до сега. Имаме виза карти и маестро на ПИБ. Как да направя резервация през румбо, платя с маестро че да ми намали цената? Благодаря на всички които ще се отзоват. Чета ви и се възхищавам какви врътки правите и как пътувате на символични цени. С децата около мен нямам време да проучвам много, знам че така се постигат цени....а искам да им покажа света. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Полетите на Ryanair са просто перфектни като часове според изискванията ти. Има и ранен и вечерен полет от Букурещ до Рим, тъкмо да нагласите транспорта от/до там. 36€ за двупосочен на човек, без куфар. На Ryanair.com си избери точно кои полети, дати и часове ти харесват. Относно скутера... не съм сигурен много какво представлява Да не е нещо като тротинетка? Във куфара няма проблем да го сложиш, би трябвало да се събере, за ръчния така и така трудно ще стане. За свалянето на цената, нека кажат спецовете, това което аз виждам е следното. Отиваш на http://jetcost.frТам си търсиш полетите и излизат следните: Избираш си първият вариант, Bravofly и си излиза точно показаната цена от 15 евро за двупосочен полет при плащане с Маестро. Ще трябва да навигираш из сайта на френски, ако прецениш, че спестяването си заслужава Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 ооооо, супер си! много ти благодаря. не разбрах обаче обясненията за отстъпката с маестро. на анг. някъде няма ли? какво е това което пише last minute 34 E? значи ли че в последния момент мога да купя билети на такава цена? Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Wed 2 March Bucharest Otopeni International Ryanair - FR3957 Wed 2 March 10:00 Rome Ciampino Wed 2 March 11:05 Return Rome CIA OTP Bucharest 2h 5m 0 Tue 8 March Rome Ciampino Wizzair - W63142 Tue 8 March 08:10 Bucharest Otopeni International Tue 8 March 11:15 Ето това харесах . как да го резервирам с отстъпката на маестро, знаете ли? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Lastminute.com, ако минеш през този сайт ще струва толкова, в момента в който го гледаш Следваш инструкциите на Георги и си избираш точно тези полети, които искаш Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Lastminute.com, ако минеш през този сайт ще струва толкова, в момента в който го гледаш Не разбрах... в кой момент. сега ли или на 01.03.? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Когато го гледаш, т.е. сега. На 1.3 може да е няколкостотин. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Lastminute е просто уебсайт за резервиране, така се казва Ей сега ще напиша подробни инструкции. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 ок. ама като отида na jetcost ми дава 54 лири на човек....не ми се получава. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Е как лири, на френския сайт трябва да е в евро. Щом пише jetcost.fr, ползваш jetcost.fr, иначе сигурно няма отстъпка, или е с друга карта Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 ами слагам си UK за да разбирам езика. Връзка към коментар
Витко Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Жоро връщането си го избрал да е април месец на снимката , а не март 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 ами слагам си UK за да разбирам езика. Е затова нямаш отстъпка. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Няма за съжаление сайт на английски, който да предложи такива отстъпки. Ако те притеснява, давай директно в сайта на Ryanair, иначе можеш да си преведеш от френски лесно с гугъл преводача, където имаш неясни думи. За отстъпката си отвори http://jetcost.fr Търси полетите там, както е според този екран: Това са твоите летища, на твоите дати, двама пълнолетни и едно дете. Цъкни на Rechercher за търсене. Излизат резултатите и си намираш твоите полети: Тук има някаква греда, подозирам, че билета за детето, когато е маркиран като такъв вдига цената, не знам защо. За трима пълнолетни е 45 евро, за 2-ма и дете е 90... По принцип може и да не е проблем, че за детето купуваш пълнолетен билет, ама знам ли... Редакция: всичко е ОК, горе съм объркал датите. Отваря ти се сайта на bravofly, където вече може да си попълниш данните на пътниците отгоре, първо за възрастните, после и за детето. Може да добавиш тук и куфар за всеки пътник. После попълваш и информацията за контакт: Пропускаш офертите за кола под наем и попълваш информацията за плащането най-долу: Даваш "Acheter" в долния десен ъгъл и би трябвало да е това! Единствено ме притеснява скока на цената с това дете, но трима за 90 евро също никак не е зле... не е като трима за 45 де Връзка към коментар
Витко Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 На мен това ми излезе през испанския сайт jetcost.es и вече през edreams.es 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 По принцип може и да не е проблем, че за детето купуваш пълнолетен билет, ама знам ли... Понякога може да е проблем. На jetcost възрастта за дете е 11, а на Уиз - 14. Затова бях взел на малкия, който е на 12, билет за възрастен, но системата на Уиз не приема дата на раждане на възрастен под 14 години и се наложи да се обадя на телефона им. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Понякога може да е проблем. На jetcost възрастта за дете е 11, а на Уиз - 14. Затова бях взел на малкия, който е на 12, билет за възрастен, но системата на Уиз не приема дата на раждане на възрастен под 14 години и се наложи да се обадя на телефона им. В случая възрастта е 8, което си е дете във всяка компания и сайт и мисля, че сме ОК Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Réduction 54,00 € Montant 109,44 €Réduction de 135,00 € si vous payez par Maestro ето това ми се появи накрая когато попълних полетите и имената, какво значи? коя е сумата която ще платим с маестро? мислим да сложим и два куфара по 15 кг, че ръчния багаж е само раници или чанти, нали? малките куфарчета вече не ги разрешават. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 Раян имат много приемливи стандарти за ръчния багаж. Към него допускат и дамска чанта или малка раничка. За мен е излишно доплащането за багаж. Трябва обаче да е в рамките на 10 кг. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 ама летим с раян и уиз. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 (редактирано) Платеният ръчен багаж на Уиз е безплатен при Раян. Ако ще плащате багаж го направете само за Уиз. Обмислете дали да не вземете само един платен багаж и другото в раници. Не знам обаче как е с багажа за дете, че то май се нуждае от повече неща за носене. Редактирано 2 февруари, 2016 от mililia Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 купихме билетите. Благодаря ви много за помощта. 2 ма въззрастни и едно дете + 2 чекирани багажа 169 евро. сега следва да намеря accomodation. в нова тема ли да питам или тук? 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 купихме билетите. Благодаря ви много за помощта. 2 ма въззрастни и едно дете + 2 чекирани багажа 169 евро. сега следва да намеря accomodation. в нова тема ли да питам или тук? Давай нова тема или пиши в някоя отворена, например тази: http://magelanci.com/topic/1536-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D1%8E%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8/page-6 Попрегледай и самата тема, като цяло след като сте семейство много ви препоръчвам airbnb. Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 2 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2016 добре. благодаря прекрасни сте Връзка към коментар
Nivea Публикувано: 3 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 февруари, 2016 Получихме на смс потвърждение само за билетите с Уиз с които се връщаме. Нямаме нищо за Раян билетите. Трябва ли да правим нещо? Връзка към коментар
Препоръчани мнения