Grishkata Публикувано: 5 февруари, 2016 Публикувано: 5 февруари, 2016 Здравейте, търся билет до малага за м. Май за около седмица.... Засега най-евтиния който съм намерил е 350лв. което ми е се струва много... Ако може някой да помогне ще съм благодарен. Имаше един сайт за лоукост в европа в който си селектваш летищата като имаше опции за прекачване или пък летища на еди колко си км от софия или нещо такова, но не се сещам как беше...
Георги Публикувано: 5 февруари, 2016 Публикувано: 5 февруари, 2016 http://www.azair.eu/ Към 150 евро ми излизат без куфар. Според мен изчакай, че е рано за май месец.
Grishkata Публикувано: 5 февруари, 2016 Автор Публикувано: 5 февруари, 2016 някъде към март да погледна а? или?
Alexander Публикувано: 5 февруари, 2016 Публикувано: 5 февруари, 2016 Края на март и първите дни на май няма да стане по-евтино, само по-скъпо. За други дати може да имаш късмет. Зависи дали искаш куфар, защото при общо 4 лоу кост полета, куфара става доста скъп.
bat.galin Публикувано: 5 февруари, 2016 Публикувано: 5 февруари, 2016 Има двупосочни за по 130 Е, ама :- са от Букукурещ- само с 10 кг. багаж- и са директни, без прекачване....все недостатъци, та не знам дали ти вършат работа.
ven62 Публикувано: 5 февруари, 2016 Публикувано: 5 февруари, 2016 (редактирано) Аз имам подобни проблеми с Амстердам - Валенсия или Аликанте за юни Реших да поизчакам, поне до 14 февруари. и . в следствие на което съм малко назад, с около 10-15 евро. Ама ще продължа да чакам, пък да видим. Наистина е доста рано - миналата година, така си взех билети Айндховен-Лисабон (Ryanair) и после, 2-3 месеца преди полетите бяха по-евтини. Само да им разбера алгоритмите на определяне на цените. ... Редактирано 5 февруари, 2016 от ven62
neuromancer Публикувано: 5 февруари, 2016 Публикувано: 5 февруари, 2016 Алгоритмите със сигурност зависят от това колко билета вече са купени и други неща, които няма как да знаем без вътрешна информация.
Препоръчани мнения