Elena Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Крaси е пуснaл темa, aмa не искaх дa я спaмя с моите въпроси. По конкретно питaм зa Тaсос. Времето ни ще бъде огрaничено и ми се ще дa бъде оползотворено нa мaкс. Къде кaкво е добре дa се види? Ще спим в Скaлa Принос, но зa тaм нищо интересно не видях в нетa. Помaгaйте 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 С автомобил ли ще си? Щото пеша е трудно из острова Да не си решила за 29ти април (Великден тази година). Тогава нищо и никой не работи Не се шегувам, и кръчмите също. Интересни църкви (за тях пък баш това е момента) има много. 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 5 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Не, пътуваме на 1-ви април, ще гоним априлската ваканция. Честно казано, разчитах на автобуси и се чудех дали да отидем до Лименас. Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Ако ще ще се придвижваш с бус определено Лименас е по-централно и подходящо място. Не съм сигурен доколко са редовни автобусите на острова, но плаж, таверни и църкви в района много. За кратка спокойна дестинация според мен е чудесно. 1 Връзка към коментар
-Serendipity- Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 С автобусите и аз не мога да ви съдействам (дори нямам идея дали има), но мога да ви насоча за по-интересните места, които да посетите. За съжаление за всички дестинации ще ви е необходим някакъв транспорт. Скала Принос е на западното крайбрежие и е най-слабо развитото крайбрежие на острова. Но пък има предимство от гледна точка на спокойствието Манастира Archagelos e невероятен. Намира се между Ливади и Алики. От терасата на манастира се открива прекрасна гледка към морето. На плаж ще ходите ли или предпочитате разходки? ..., защото за плажчетата ще ви изпратя директно подробно инфо. Иначе Лименас трябва да се види. Много приятно градче с чудни таверни около крайбрежната. Връзка към коментар
-Serendipity- Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Пускам ви пътеписа. http://mycamp-serendipity.blogspot.bg/2014/07/blog-post.html Описала съм го по крайбрежия, моите плажове фаворити. Ако имате други въпроси съм насреща. Стига да мога да помогна... 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 6 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Много ти блaгодaря, сядaм дa четa! Моля, говори ми нa "ти", инaче се притеснявaм...много официaлно стaвa Относно плaжa - не знaм дaли ще стaвa aприл месец, кaкво ще кaжеш? Връзка към коментар
-Serendipity- Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 Ходила съм началото началото на май. Времето беше топло, лежахме по шезлонгите на плажа, но водата не ставаше още за плицукане. По мое мнение водата ще е студена, но може пък да случите на хубаво време Силно се надявам и ти го пожелавам! 1 Връзка към коментар
Параход Публикувано: 6 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 6 февруари, 2016 E, изобщо не става за плаж април (в смисъл на къпане и излежаване на плажа), но ако имате късмет, ще можете да се разхвърляте по къси гащи и потници. Ако не вали. Щото ако вали, ще берете студ като в България. Разписание на автобусите в момента - http://www.go-thassos.gr/sites/default/files/bus-schedule/schedule.pdf Не са много и дори лятото не може да се разчита кой знае колко на тях. Априлското разписание едва ли ще е много по-различно от февруарското, все пак е далеч от летния сезон. Обаче, рент-а-кар може да си наемете В Лименас или Лименария. Горе-долу това са двете селища, където ще има живот, в туристическите селца ще е много умряло. Има няколко планински села, в които хората рядко ходят, хубави са. (6-7, туристите посещават две главно), но по-скоро за разходки и природа, отколкото за някакви особени туристически атракции. Скала Принос е мърляво и скучно място дори през лятото (има един интересен плаж наблизо, но все съм с резерви колко е чист), индустриалното пристанище на острова. Не възлагай големи очаквания. Даже ако можеш, е силно препоръчително да промениш нощувките в посока Лименас. 1 Връзка към коментар
wilwil Публикувано: 8 юни, 2016 Сподели Публикувано: 8 юни, 2016 Здравейте магеланци, април вече мина ,но се включвам в темата и аз, мислим тази година,по точно през септември да прескочим по наблизко в района на Паралия Офринио/Тузла/,ще съм благодарна на мнения, идеи за хотел,плажа ,изобщо всичко което ще ни е от полза. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега