Прескочи до съдържание

Коли под наем в Бари - помощ и съвети


m_jinny

Препоръчани мнения

      Здравейте, предстои ми екскурзия в Бари и околността края на април. Тъй като искаме да разгледаме възможно най-много места решихме да си наемем кола под наем (всъщност две коли или в краен случай ван, тъй като сме 6 човека). Досега никога не съм наемала кола и изобщо не съм запозната с условията, така че много ще се радвам да помогнете със съвети.

      Интересува ме:

1) при резервирането на кола под наем задължително ли е да е с кредитна карта (може ли с дебит Мастер кард, която е с пластика на кредитна карта или Виза) и ако е задължително може ли кредитната карта да е на друго име?

2) кои компании са най-надеждни?

3) може ли да се резервират 2 коли с една кредитна карта и има ли такси за втори шофьор?

     Много ще съм благодарна да ме просветлите и благодаря предварително. :)

 

 

Връзка към коментар

1) При резервирането нямаш проблем, но на място може да има ядове, доста фирми искат кредитна карта изрично на името на шофьора като гаранция. 

2) С големите обикновено не можеш да сбъркаш, но пък е възможно да са по-скъпи. Под големи имам предвид Europcar, Avis, Hertz, Budget...

3) Такси за втори шофьор в повечето случаи има (около 5€ на ден, много грубо казано), а две коли с една карта няма как да стане. Със сигурност всеки шофьор трябва да има поне карта на негово име, или евентуално спътник в колата. Може да направите някаква врътка да минете да вземете първата кола с картата, после пак да се наредите и да вземете втората като кажете, че носителя на картата ще е пътник в нея...ама да не стане фал :)

 

За съжаление на всичките ти въпроси, отговорите са, че трябва да се пита конкретната фирма в конкретния офис. Варират много условията и не може да се отговори твърдо. 

 

Ако някой е бил в Бари при твоите условия да каже дали има фирма, която отговаря. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.