scilla Публикувано: 6 февруари, 2016 Публикувано: 6 февруари, 2016 Привет, привет! Търся подходящо място за почивка сред хубава природа за първата седмица на май из Сърбия. Семейство с дете на година и половина сме (тръгваме от София) и бихме искали да разгледаме Ниш за 1-2 нощувки (ако има какво да се гледа за повече от една) и после да продължим със същинска почивка някъде на по-спокойно място, но все пак да има къде да се храним (а не да готвим) и да има за разглеждане в радиус от 50 км (примерно). Благодаря ви предварително! П.П. Досега не съм била в Сърбия и реших, че и е дошло време! Всякакви препоръки са добре дошли! Търсим нещо за недълго шофиране (може и Македония/Румъния, ако имат по-приятни и уютни курорти), иначе предпочитаме полети.
Meidj Публикувано: 6 февруари, 2016 Публикувано: 6 февруари, 2016 Какво се разбира под "недълго шофиране"? За Сърбия аз бих избрал района на Златибор. Не съм бил на същинска почивка там, само съм преминавал транзит, но го изучавам от известно време и много съм му се наточил. Планинки, природа, кеф Що се отнася до Ниш - една нощувка стига напълно.
scilla Публикувано: 7 февруари, 2016 Автор Публикувано: 7 февруари, 2016 Meidj, много благодаря за отговора! Точно хотелчета в Златибор разглеждах и аз вчера. Много от местата за отсядане, коити ми допаднаха нямаха ресторант, което ще ни принуждава да ходим на други. Изобщо не знам дали има достатъчно отворени места за хапване по това време на годината там. Иначе под недълго шофиране визирах нещо като 4-5 часа от София наведнъж, тъй като детето след това вече съвсем не издържа
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега