Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

logo.png

 

Югоизточна Азия е широко застъпен район в магеланския форум, но когато са били обсъждани авиокомпании  в тази част на света, освен големите, сме коментирали най-вече Air Asia и Cebu. 

Тези дни, докато се ровех из нета в търсене на опции за полети в Малайзия и наоколо, попаднах на Malindo air, а не си спомням да съм я срещал някъде из форума.  
И понеже за някои дестинации имат добри цени, конкуренти на AirAsia, ми стана интересно. 
Доколкото разбирам от чичо Гугъл- те са сравнително нова (от края на 2012г.), малайско-индонезийска компания, летят с Boeing 737 и ATR 72, и май  цените на билетите са с включен чекиран багаж,  на Боингите имат IFE, WiFi,  а също и 12 места бизнес класа. 

Също така за Куала Лумпур освен Kuala Lumpur International Airport използват ( с ATR-ите)  и летище Sultan Abdul Aziz Shah Airport, което, ако схващам добре, е по-близо до града.

 

Та искам да помоля някои магеланци ако имат впечатления от първа ръка или инфо от втора ръка, да споделят мнение за тази авиокомпания.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 години по-късно ...

Покрай билетите до Куала Лампур с Йорданските линии, ми стана интересно на къде може да се щъка от там и попаднах на много варианти с Malindo air през jetcost.com.co - edreams за по 6 до 10 евро има Бангкок, Пукет, Бали, Хо Ши Мин и много други, като гледах за средата на Януари. Интересно защо няма отзиви за тях ?

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз ще летя с тях от Сингапур до Куала Лумпур и от Куала Лумпур до Бали в началото на май, така че като се върна ще споделя инфо.

Билетите си ги купих от официалния сайт, т.к когато ги купувах още не знаех за схемата с jetcost :Д 

Билетите им включват чекиран багаж, храна, а на борда на самолетите им има екрани с безплатна мултимедия. Размерът на седалките също е добре  81 cm с/у 76см на малайзия ер и 79 на airasia..и 74 см за Scoot. До колкото видях са в група с Lion и Batik Air. Малиндо са от няколкото авиокомпании за които може да се чекирате и оставите багажа още на жп гарата в центъра на Klia express в Куала Лумпур.

 

Редактирано от Jorro
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Летяхме с тях от Денпасар (Бали) до Куала Лумпур и аз останах с много добри впечатления. В цената е включен чекиран багаж. 

Изобщо не бих се замислил ако ми падне пак да летя с тях. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 4
Връзка към коментар
Дани Магелани

При пътуванията си в Азия през миналата година, бях решила да ползвам нискотатифни компании, като Air Asia, само в краен случай. Предубеденост, която по-късно преодолях.

При пускане в търсачките, Malindo излизаха с добри цени при еднопосочните полети, с включен багаж. Два пъти пътувах с тях. Доволна съм.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.