Прескочи до съдържание

Самолетни билети София - Ларнака - София


Препоръчани мнения

Здравейте,

Търся самолетен билет София - Ларнака - София, 2-ма души, с дати 21.05 - 28.-05.2016.

За момента това което намирам е Уиз за 549.00 лв. за двама Без багаж. :)

и БГ Еър 529.00 лв. за двама С багаж.

Интересува ме дали може да се свали цената на директен полет или ползване на други авиокомпании,  изчакване ( предвид плаващата ценова политика на Уиз)?

Въобще всякакви предложения ща са от полза.

Връзка към коментар

Цената е безумна. Миналата година за края на юли (топ сезон, когато има всякакви концерти/фестивали) бях взел билети за 120 лв. парчето без багаж. Взех ги през март. 

Връзка към коментар

Благодаря за отговорите! :)

На мен също ми се стори висока цената, но го отдадох на почивните дни около 24 май. Гледам че билетите на Уиз са над 100 лв. за всяка дестинация в Европа, около българските официални празници.

Донякъде ме успокоява факта, че не може да поскъпнат драстично с напредване на времето.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравейте! И мен ме интересуват полетите до Кипър. Искам да пътувам с бебе като датите са 27 или и 8-ми април до 7, 8 или 9 май, но ми излизат цени около 6-700лв. в двете посоки. Днес ходих до офис на България еар и ми казаха, че това са промоционални цени и че по- нататък само щели да се покачват. С уиз чи излиза горе- долу същото. Интересува ме вие как смятате, дали за този период може да излезне след време нещо по- приемливо?

Връзка към коментар

ние купихме билети по 160 лв. двупосочен, - Wizz; чакайте или промоция, или гледайте редовно 1,5-2,5 месеца преди полета излизат ниските тарифи; но 600-700 лв. са космическа сума...

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ами то до 27-8ми април има толкова- 2 месеца и малко, но ми излизат много високи цени. Само за бебето ми искат 150лв. за двете посоки, без право на ръчен багаж за него, само сгъваема количка. Яъпроса е далу мога да разчитам на промоция на wizz или да взимам скъпия биле на България. Там поне имам право на едун тон багаж...

Извинявам се за грешките, но пиша през телефон, а бебо ме рита :)

Връзка към коментар

Погледнете и полетите от Солун, от там летят:  Елинеър/цените са с вкл.багаж/, Егейците/още не са пускали никакво сериозно промо за тази година, мен направо ме е страх за тях, откакто Райън се настани така сериозно в Гърция/, Райън/до Пафос/ и не на последно място Блуеър /Румбо с Маестро сваля 22 Е от цените им/.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Всички изброени по-горе са от Солун.

2та месеца за евтини билети не са правило, а статистика и освен това не важат при празници.

Тоест като изключим някое случайно намаление от 20% не вярвам да паднат цените.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря ви много за помощта. Явно ще взимам скъпия билет. Сама с багаж и 8 месечно бебе ще ми е доста сложно да пътувам до Солун и после да летя до Кипър :(

 

не виждам много повод да се бърза, те скъпите билети няма да избягат или свършат... и малко дори не схващам какво точно се търси и къде са тези безумни тарифи, в момента цените на Wizz за май са около 160 - 200 лв. двупосочен без багаж...

 

гледайте си дати и цени тук:

 

https://wizzair.com/en-GB/TimeTable/Sofia/Larnaca

Редактирано от logist13
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

http://www.osel.com.cy/?wp=index_en

http://paphosbus.com/

http://www.cyprusbybus.com/routes.aspx?sid=6

Не става ясно транспорта за кой точно град. До преди 6-7 години в Кипър масов транспорт на практика нямаше, имай едно наум още повече че си с бебе.

Връзка към коментар

Благодаря за инфото!Товане изглежда толкова зле, колкото мои приятели описват. Според тях без кола никъде не можеш да отидеш в Кипър. Явно не е точно така. Що се отнася до самолетните билети намерих за търдените от мен дати с мелки промени за 400лв. двупосочно за фвама ни с право на един тон багаж ;) с България. Сега остава и паспорта на малчо да е готов, за да мога да ги закупя :)

Връзка към коментар

Аз по- скоро бих заложила на варианта "без кола почти никъде не можеш да отидеш", съжалявам ако те разочаровам. Аз се напатих много точно от липсата на превоз преди години. Взимат много на стоп, дори и без да махаш и е безопасно, но това не е вариант.

Връзка към коментар

http://www.intercity-buses.com/?wp=routes

Ние ползвахме тези миналата година, предполагам за някои по-диви дестинации е трудно без кола, както е навсякъде, но иначе автобуси има и може да се разчита  :)

Връзка към коментар

Успях да намеря билети за периода, който ме интересува. Моите приятели ще са отпуска, така че те ще ни развеждат. Стопа иначе е страхотен вариант за придвижване, но с бебе не става. Ще изчакам беб поне 5 години да навърши и тогава... ;) Отново благодаря на всички!

Връзка към коментар

Аз продължавам с търсенето на билети за описаните в пост №1  дати.

До момента има малко намаление на Уиз  500 лв. без багажа с/у 744 лв. на Бг еър с багаж.

Все още се чудя дали има шанс за намаление, предвид празничните дни?

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Днес с 20% намаление и с дискаунт клуба двупосочни билети за 2-ма + 1 куфар 23 кг = 590.00 лв.

Все още ми се визда скъпо, но май няма голям шанс за намаление.

Резервирах ги с банков превод и до уте ще мисля дали да ги платя.

 

П.П Понеже не видях в сайта на Уиз, дали още имат сметка в ДСК?

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.