neelton Публикувано: 10 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2016 Здравейте! Чета форумът и информацията в сайта с интерес, но едва сега, когато планирам по-екзотично пътуване, изпитах нуждата да се допитам да патилото и опитът във вашите очи, за да не направя някоя недомислена грешка или пропуск. Нямам екзотични пътувания засега, с които да се похваля, но съм бил на разходки/екскурзии в Турция, Македония, Гърция, Испания, Италия, Франция, Холандия, Португалия, Англия(Лондон), Австрия и вероятно още няколко дестинации, които не си спомянам в момента. Имам многократни посещения в Париж, най-вече по работа, но и в съчетание с разходки и експлорване на града. За мен е радост да бъда част от подобна общност на пътуващи и ентусиазирани магеланци! Поздрави! 11 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2016 Добре дошъл, Нилтън! Брех, едно добре дошъл нямало снощи кой да му напише... Връзка към коментар
Mary Публикувано: 11 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2016 Колкото повече "парижани" във форума, толкова по-добре! Добре дошъл! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 11 февруари, 2016 Добре дошъл Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега