bat.galin Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 (редактирано) Еurowings пуснаха най-сетне дълго отлаганото разширение на мрежата си, което беше обявено че ще се случи преди Нова година и след това - отменено. Разширението вече е факт и новото за БГ е сезонна линия Дюселдорф - Варна : Dusseldorf – Varna 29JUN16 – 24AUG16 1 weekly A320, Wednesday Редактирано 12 февруари, 2016 от Георги 2 Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 13 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 ...цялата приказка : Dusseldorf – Alicante eff 28APR16 2 weekly A320 Dusseldorf – Bastia eff 30APR16 1 weekly A320 Dusseldorf – East Midlands eff 28MAR16 6 weekly CRJ900 Dusseldorf – Kavala eff 30APR16 1 weekly A320 Dusseldorf – Las Palmas/Gran Canaria eff 30APR16 1 weekly A320 Dusseldorf – Mahon eff 04MAY16 1 weekly A320 (2 weekly from 03JUL16) Dusseldorf – Varna 29JUN16 – 24AUG16 1 weekly A320 Hamburg – Cagliari eff 07MAY16 1 weekly A320 Hamburg – Ibiza eff 30MAR16 2 weekly A320 Dusseldorf – Edinburgh eff 24MAR16 3 weekly Dusseldorf – Lisbon eff 27MAR16 3 weekly Vienna – Alicante eff 27MAR16 2 weekly Vienna – Bastia eff 02APR16 1 weekly Vienna – Faro eff 02APR16 1 weekly Vienna – Rome eff 27MAR16 4 weekly Vienna – Valencia eff 29MAR16 2 weekly 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 12 май, 2016 Сподели Публикувано: 12 май, 2016 Ако им резервирам базисната тарифа в която няма избор на място, ще ни сложат ли автоматично всички които сме на една резервация един до друг или има опасност да седим на отдалечени седалки? Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 На 2016. 05. 12. в 12:35, Topfly каза: Ако им резервирам базисната тарифа в която няма избор на място, ще ни сложат ли автоматично всички които сме на една резервация един до друг или има опасност да седим на отдалечени седалки? Все още ми е актуален въпросът! Връзка към коментар
akair Публикувано: 29 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 29 октомври, 2017 58 minutes ago, Topfly said: Все още ми е актуален въпросът! Няма достатъчно магеланци, които да летят с тази а/к, но няма и оплакали се в социалните мрежи. Според мен е по-вероятно да са заедно, но не съм сигурен.... Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 преди 8 часа, akair каза: Няма достатъчно магеланци, които да летят с тази а/к, но няма и оплакали се в социалните мрежи. Според мен е по-вероятно да са заедно, но не съм сигурен.... Скоро ще ми се налага резервация и особено при трансатлантическите полети цените за резервираните места са доста солени Чекирането обаче може да се направи само 72 часа преди полета...За пътуващи семейства не намирам никаква отстъпка 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 При Lufthansa, които са фирмата майка, цените за резервация на места също са "солени" (мисля, че беше нещо от сорта на 50€ на отсечка на билет), а чекирането е позволено само 24 часа преди полета, но по време на checkin-a имаш възможност да си избереш места от свободните (естествено без премиум такива), които бяха доста и можеха да се изберат съседни. Предполагам, че при дъщерната им Eurowings положението ще е същото - по време на чекирането ще можеш да си избереш съседни седалки без да плащаш. 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 4 hours ago, chandni said: Предполагам, че при дъщерната им Eurowings положението ще е същото - по време на чекирането ще можеш да си избереш съседни седалки без да плащаш. Така изглежда: https://www.eurowings.com/en/information/services/help/questions/can-i-select-a-seat-during-check-in.html Quote Can I select a seat during check-in? Yes, seats can be selected for all Eurowings flights. If you check in at one of our counters, you will be assigned a seat, but if you choose web check-in, mobile check-in or self-service check-in, you will be able to reserve a seat at no extra cost.1 1 Does not apply to seats with more legroom. 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 преди 4 часа, chandni каза: При Lufthansa, които са фирмата майка, цените за резервация на места също са "солени" (мисля, че беше нещо от сорта на 50€ на отсечка на билет), а чекирането е позволено само 24 часа преди полета, Наскоро купувах билети на Austrian директо през сайта на Луфти и още тогава ми даде да си избера местата без доплащане. Връзка към коментар
akair Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 31 minutes ago, tch said: Наскоро купувах билети на Austrian директо през сайта на Луфти и още тогава ми даде да си избера местата без доплащане. Защото билетът е бил за тарифа с багаж или бизнес Това е една от "екстрите" на тарифата с багаж (и бизнес). Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 преди 10 минути , akair каза: Защото билетът е бил за тарифа с багаж или бизнес Това е една от "екстрите" на тарифата с багаж (и бизнес). Родителите ми пътуваха с Луфти до Ню Йорк с чекиран багаж, но нямаха право на избор на места без доплащане, освен в момента на чекиране. Може би се отнася само за бизнес тарифите. Връзка към коментар
tch Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 Може и да има различни правила за континенталните полети и тези към Азия и Америка. Моят е в рамките на Европа и с включен багаж. 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 30 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2017 1 hour ago, chandni said: Родителите ми пътуваха с Луфти до Ню Йорк с чекиран багаж, но нямаха право на избор на места без доплащане, освен в момента на чекиране. Може би се отнася само за бизнес тарифите. 1 hour ago, tch said: Моят е в рамките на Европа и с включен багаж. И аз в рамките на Европа ползвах същата "екстра" Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 1 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2017 При чекиране (онлайн безплатно определен брой часове преди полета) избираш сам къде да седнеш ти и останалите пътници с обща резервация. Така че стига да не се чекирате в последния момент и повечето места да са вече заети, не би трябвало да е проблем да седите един до друг. Последно летях днес с тях, с най-евтината тарифа. 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 На 7.05.2019 г. в 11:13, Topfly каза: Първо си помислих, че са решили да се разширяват към Източна Европа, но след това се оказа, че запълват капацитета, който се отвори след фалита на Germania, жалко Връзка към коментар
antea Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 по два полета седмично София-Щутгард и София-Дюселдорф също си е някакъв вид разширенийце 🙂 5 Връзка към коментар
tch Публикувано: 8 май, 2019 Сподели Публикувано: 8 май, 2019 преди 2 часа, antea каза: по два полета седмично София-Щутгард и София-Дюселдорф също си е някакъв вид разширенийце 🙂 Бях я забравил тази новина 🙂 Дано догодина запълнят "дупката", която остави фалита на Germania и по морето. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 22 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2019 Eurowings започва да лети до София Германската авиокомпания стартира с два полета - до Щутгарт и Дюселдорф https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2019/10/22/3979850_eurowings_zapochva_da_leti_do_sofiia/ Полетите до двата града в Германия ще може да се използват като връзка до други предлагани от превозвача летища, като тя твърди, че предлага 210 дестинации в Европа, включително и полети на дълги разстояния. Компанията лети до Лас Вегас, Маями, Хавана и Варадеро в Куба, Банкок, Пунта Кана и др. 12 2 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 22 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2019 Имат и хубави цени от/до Щутгарт 29.99€ на посока. 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 Още една нискотарифна компания ще лети до София. Ще има полети и до други градове. Според данни на уебсайта на Eurowings, компанията ще извършва полети между София и Барселона, Сплит, Валенсия, Будапеща, Прищина, Щутгарт, Берлин, Загреб, Бремен, Хамбург, Рим и Амстердам. Eurowings ще стартира полети от София до редица други летища по-късно тази година и през първата половина на 2020 г., също показват данни от уебсайта на компанията. За повече инфо цък. 1 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 Само името й е нискотарифна на тази АК 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 преди 7 минути , Иван Попов каза: Още една нискотарифна компания ще лети до София. Ще има полети и до други градове. Според данни на уебсайта на Eurowings, компанията ще извършва полети между София и Барселона, Сплит, Валенсия, Будапеща, Прищина, Щутгарт, Берлин, Загреб, Бремен, Хамбург, Рим и Амстердам. Eurowings ще стартира полети от София до редица други летища по-късно тази година и през първата половина на 2020 г., също показват данни от уебсайта на компанията. За повече инфо цък. Ако пуснат директни линии от София до Сплит, Прищина и Загреб ще съм доста доволен. И другите не са никак лоши, но да видим. преди 5 минути , Alexander каза: Само името й е нискотарифна на тази АК Не си съвсем прав - с подходящо планиране и през точните търсачки цените им често падат под €20 в посока. 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 преди 3 минути , Георги Матеев каза: Ако пуснат директни линии от София до Сплит, Прищина и Загреб ще съм доста доволен. И другите не са никак лоши, но да видим. Не си съвсем прав - с подходящо планиране и през точните търсачки цените им често падат под €20 в посока. Дано пуснат! Ще очакаме! 🙂 Нека имаме самолетни връзки и с близките държави за по 10/15 евро. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2019 то за мене думата нискотарифна вече се изпразни от съдържание и става само за клишета в медиите 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега