Прескочи до съдържание

Airberlin - мнения и впечатления

Препоръчани мнения

Здравейте на всички :)

Имам нужда от помощ и затова се обръщам към вас. Наскоро ми предстои пътуване до Берлин. Избрах  Ерберлин, заради стойността на билета - Justfly за 120 евро. Има ли подводни камъни, за които трябва да внимавам Всеки ваш съвет ще ми е от полза. Благодаря :)

Връзка към коментар

Здравейте на всички :)

Имам нужда от помощ и затова се обръщам към вас. Наскоро ми предстои пътуване до Берлин. Избрах  Ерберлин, заради стойността на билета - Justfly за 120 евро. Има ли подводни камъни, за които трябва да внимавам Всеки ваш съвет ще ми е от полза. Благодаря :)

А колко скоро е това скоро и какви са ти точно часовете? :) Питам, защото един подводен камък е, че до сега полетите на Air Berlin се изпълняват от Bulgaria Air, пускат си свои собствени от март, но и тогава ще важи споразумението им. 

Иначе няма от какво да се притесняваш, нормална средностатистическа европейска компания. 

Връзка към коментар

Датите са 20,04 в 19,00 часа отиване и 30,04 от 15,00 връщане. Притеснява ме да не би че съм си закупил Justfly, да се изненадат някакви такси неочаквани, примерно на check-in :D

Връзка към коментар

Датите са 20,04 в 19,00 часа отиване и 30,04 от 15,00 връщане. Притеснява ме да не би че съм си закупил Justfly, да се изненадат някакви такси неочаквани, примерно на check-in :D

Airberlin ще изпълнява тези полети. А това, че си закупил Justfly означава просто, че нямаш включен куфар в тарифата и ако искаш специално място ще плащаш, не се притеснявай, няма да има такса на чекин :). Ето тук може да им разгледаш всички тарифи коя какво включва: https://www.airberlin.com/en-US/site/landingpages/airberlin-yourfare.php?cat=2

Връзка към коментар

А да попитам и още нещо. Ще пътуваме заедно със сестра ми. Не съм резервирал място, понеже цените ми се видяха скъпи за тази опция. Какво бихте ми препоръчали, да се чекираме ли онлайн или на място, за да ни дадат едно до друго места?

Връзка към коментар

Спекулация за сливане на AlItalia & Air Berlin обезцени акциите на АВ с 25%. Акционерите дори обмисляли делистване на компанията от борсата във Франкфурт. :)  Такова сливане ще е баш война на титаните... :lol:  Представяте ли си AZ да няма собствно CEO, което да я докара (почти) до фалит (за пореден път)? Или AlItalia Deustchland? Да не говорим за група италинци, тръгнали на дълъг полет, а руса стюардеса им подава мляко с ориз и студен шницел... :lol:

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Малко побутвам темата - някой с лични впечатления от компанията? Не съм ги ползвала и се чудя дали си струва да "спестя" с тях или не...

Редактирано от DenitsaS
Връзка към коментар

Георги вече е отговорил по-горе: “Иначе няма от какво да се притесняваш, нормална средностатистическа европейска компания.“

Пътувала съм не веднъж с тях - нямала съм закъснения, немски екипаж, на краткит полети в Европа има една напитка и по избор нещо солено (например чипс) или сладко (шоколад, десертче), преди даваха шоколадови сърчица на Линд на излизане от самолета, но вече не. Дали багажът, изборът на място и т.н. са включени в цената на билета или се плащат допълнително зависи от тарифата на билета.

Редактирано от Masmiya
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.