captain_oveur Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 (редактирано) !!! Други проверени дати:25 Фев – 6 Март27 Фев – 8 Март7-18 Март7-19 Март Редактирано 17 февруари, 2016 от captain_oveur 8 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 (редактирано) Вече не им се връзвам. Два пъти пробвах и двата ми анулираха резервацията за тази дестинация Редактирано 17 февруари, 2016 от Kaloyan89 5 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 17 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 (редактирано) Jetcost.es --> Vuelo24.es: 181.19 € с карта AmEx! С Visa, Mastercard, Visa Electron - 203 € Калояне, три авиокомпании дружно напират да ти направят подарък, а ти се дърпаш! Е що така? Редактирано 17 февруари, 2016 от captain_oveur 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Вече не им се връзвам. Два пъти пробвах и двата ми анулираха резервацията за тази дестинация Не се отказвай, все някога ще се закачиш! 1 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Вече не им се връзвам. Два пъти пробвах и двата ми анулираха резервацията за тази дестинация И аз два пъти горя - с резервации от Луфтата- хахахах Останаха ми само разходите по рифаунда по КК... Но и тук щях да се включа, ако нямах планирано пътуване от 3 март. Аз чакам следващия тираж, ама що да не се пробва... 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Вече не им се връзвам. Два пъти пробвах и двата ми анулираха резервацията за тази дестинация Точно Alitalia и Iberia нямат навика да отменят билети. На твое място бих опитал отново, реално не губиш абсолютно нищо. Offtopic: май е крайно време да си извадя и AmEx, в последните 2 седмици на доста места почна да върви. Като нищо може да е следващия "хит" по любимите ни сайтове 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Offtopic: май е крайно време да си извадя и AmEx, в последните 2 седмици на доста места почна да върви. Като нищо може да е следващия "хит" по любимите ни сайтове А по темата - има ли нещо след 20-ти март? Преместих мненията за Amex-а тук. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега