t_petkov Публикувано: 18 февруари, 2016 Публикувано: 18 февруари, 2016 (редактирано) Здравейте на всички! Казвам се Тихомир, на 23 години съм и съм от Стара Загора. Както предполагате обичам страшно много да пътувам, да обикалям все нови и нови места, да се запознавам с културата на хората, с начина им на живот, това какво обичат да ядат и т.н. Засега повечето места, на които съм бил са в Европа, с изключение на 4 държави в югоизточна Азия, тъй като бях на стаж в една болница в Индонезия, но затова някой друг път ще разказвам. От доста време знам форума и много съм научил от всички вас, та даже някои от приятелите ми ме търсят да им намират промоциики, но далеч не мога да кажа, че се справям толкова добре :D Обичам страшно много екзотичните места, които се различават коренно от ''европейския бит и култура''. Обичам да се изкарвам извън зоната си на комфорт на такива места и да се изпитвам сам себе си дали мога да се справя. Обичам много да слушам другите как разказват за местата, на които са били и нещатата, които са видяли и направили. Това ме вдъхновява и мотивира да мечтая още по-силно за онези малки парчета земя, на които природата се е опитала да пренесе Рая! Надявам се ще се виждаме тук и ще си помагаме в плановете за поредното екзотично пътуване The plane will depart from Gate: Magelanci! Редактирано 18 февруари, 2016 от t_petkov 17
desislavna Публикувано: 18 февруари, 2016 Публикувано: 18 февруари, 2016 Здравей и добре дошъл официално тук! 1
t_petkov Публикувано: 18 февруари, 2016 Автор Публикувано: 18 февруари, 2016 Здравей и добре дошъл официално тук! Благодаря ти много! 1
t_petkov Публикувано: 18 февруари, 2016 Автор Публикувано: 18 февруари, 2016 Благодаря на всички Пожелавам ни 2016-та да е годината с най-много пътувания!
Георги Публикувано: 18 февруари, 2016 Публикувано: 18 февруари, 2016 Здравей и добре дошъл Само да ти отговоря на въпроса в другата тема, че е късно и не ми се занимава да местя мнението - мисля, че до август все ще излезе нещо към Азия в рамките на 500 евро, нищо че е доста силен сезон в Европа 1
t_petkov Публикувано: 19 февруари, 2016 Автор Публикувано: 19 февруари, 2016 Здравей и добре дошъл Само да ти отговоря на въпроса в другата тема, че е късно и не ми се занимава да местя мнението - мисля, че до август все ще излезе нещо към Азия в рамките на 500 евро, нищо че е доста силен сезон в Европа Здравей, благодаря за отговора. Ще се надявам и на нещо по-малко като сума, но дори и така да е 500 евро звучи доста добре.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега