Прескочи до съдържание

Едно бонжур от Париж

Препоръчани мнения

Здравейте,

след безцелнно лутане в гугъл попаднах на форума Ви и много ми хареса, та ето ме  и мен. Казвам се Пламена и от близо една година живея и уча в Париж.. Силно вярвам в едно от онези клишета, че пътуването е единственото нещо, което си купуваш и те прави по-богат :) Имам и доста снимков материал за споделяне, ще гледам да наваксвам и се надявам и аз да бъда полезна в един момент :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Те точно днес ми се скараха, че като качвах снимки на френската авио демонстрационна група не било Patruille, а Patrouille, хем три пъти го гледах в гугъл да не объркам нещо, ма съм скаран леко с тоя език. А ако искаш наистина да завиждам, може да отидеш идния уикенд до Бурже...но това предполагам го разбират само авиоманиаците :)

И мега много се радвам, че гугъл лека полека почва да ни намира :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

след безцелнно лутане в гугъл попаднах на форума Ви ....

Може и да e било безцелно, но се е оказало безценно, защото форумчето е много готино :)

Bienvenue! ;)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравей и добре дошла.Несъмнено ще е богатство да имаме магеланец,който живее в Париж.Сигурен съм,че ще си полезна доста с опита ти натрупан от живота ти във френската столица.Очаквам да видя и снимките скоро.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.