plama4e3 Публикувано: 18 юни, 2013 Сподели Публикувано: 18 юни, 2013 Здравейте, след безцелнно лутане в гугъл попаднах на форума Ви и много ми хареса, та ето ме и мен. Казвам се Пламена и от близо една година живея и уча в Париж.. Силно вярвам в едно от онези клишета, че пътуването е единственото нещо, което си купуваш и те прави по-богат Имам и доста снимков материал за споделяне, ще гледам да наваксвам и се надявам и аз да бъда полезна в един момент 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 юни, 2013 Сподели Публикувано: 18 юни, 2013 Те точно днес ми се скараха, че като качвах снимки на френската авио демонстрационна група не било Patruille, а Patrouille, хем три пъти го гледах в гугъл да не объркам нещо, ма съм скаран леко с тоя език. А ако искаш наистина да завиждам, може да отидеш идния уикенд до Бурже...но това предполагам го разбират само авиоманиаците И мега много се радвам, че гугъл лека полека почва да ни намира 1 Връзка към коментар
plama4e3 Публикувано: 18 юни, 2013 Автор Сподели Публикувано: 18 юни, 2013 И от семейство на авиоманиаци може да се каже, че излизам, та Бурже ще го песетя в други ден 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 19 юни, 2013 Сподели Публикувано: 19 юни, 2013 (редактирано) Здравейте, след безцелнно лутане в гугъл попаднах на форума Ви .... Може и да e било безцелно, но се е оказало безценно, защото форумчето е много готино Bienvenue! Редактирано 19 юни, 2013 от Фичо 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 19 юни, 2013 Сподели Публикувано: 19 юни, 2013 Здравей и добре дошла.Несъмнено ще е богатство да имаме магеланец,който живее в Париж.Сигурен съм,че ще си полезна доста с опита ти натрупан от живота ти във френската столица.Очаквам да видя и снимките скоро. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега