Прескочи до съдържание

Концерт в Милано, Венеция и море в Хърватска

-Serendipity-

Препоръчани мнения

Публикувано:

За паклени отици за които се гласиш - има таксита до близките 1-2 острова - нещо като 40 куни отиване и връщане.
Яхта за цял ден с "шьофьор" 700 евра - обикаляш си 16 острова и изобщо където искаш,  лодка - 300 евра на ден. Организирана  екскурзия с група и обикалянето на всички острови - 500 куни на човек.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам колебание за деня, в който ще пътуваме до Сплит. Задар или Трогир да разгледаме?

Аз лично бих предпочел Задар, но е въпрос на личен вкус. Най-вече заради морския орган и поздравът към слънцето, които са уникални за града и не ми е известно другаде да има нещо такова. Трогир е прекрасно запазен средновековен град, но не бих казал, че е нещо изключително, може би го принизявам заради това че ни пердаши як дъжд точно там :) Но от двата, определено бих избрал Задар. 

• Харесвам 1
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Деси, хайде разказвай и не се покривай ;) Видяхте ли Задар, починахте ли добре в Хвар, концерта...? Да ти кажа честно от твойте думи сега зависи на къде ще тръгнем в събота: Хърватска или Кефалония :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.