Прескочи до съдържание

Привет пътешественици!!!

Емил Любенов

Препоръчани мнения

Здравейте магеланци,

Казвам се Емил Любенов, на 28 години, от град София. Бивш професионален плувец, завършил софийския ТХХ готвач и любител на пътешествията. Обичам адреналина и умерената лудост. Като готвач имам неутолими желания за кулинарен туризъм из дербите на Азия, но всяко нещо с времето си. В чек листа си имам скромните около двадесетина държави, но се надявам един ден да членувам в клуба на хората посетили поне 100 държави! За форума разбрах от жена си и се регистрирах снощи. Благодарност на всички форумци за старанието и споделената радост :) Споделям снимка от едно райско местенце - остров Салина - Еолиански архипелаг - Сицилия.

post-5005-0-05058600-1455978478_thumb.jpg

• Харесвам 26
Връзка към коментар

Добре дошъл!

Хубаво нещо е кулинарният туризъм... и вкусно :)

Добре заварила :) Определено е вкусно нещо и се надявам догодина да имам възможността да опитам нещо ново. Преди месец с жена ми бяхме на Малдивите и там се наядох на всякакви ястия с къри (между другото обичам много пикантните ястия). Та нямам търпение обиколя надълго и нашироко Азиатските държави :) Пожелавам и на теб същото :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре заварила :) Определено е вкусно нещо и се надявам догодина да имам възможността да опитам нещо ново. Преди месец с жена ми бяхме на Малдивите и там се наядох на всякакви ястия с къри (между другото обичам много пикантните ястия). Та нямам търпение обиколя надълго и нашироко Азиатските държави :) Пожелавам и на теб същото :)

Добре дошъл!

Благородно завиждам за Малдивите. А относно пикантните ястия, аз отскоро преоткрих тая прекраснотия. Чак се чудя къде съм спала толкова години :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошъл!

Благородно завиждам за Малдивите. А относно пикантните ястия, аз отскоро преоткрих тая прекраснотия. Чак се чудя къде съм спала толкова години :)

Добре заварила. Малдивите са невероятно кътче, най-вече заради морския свят. Горещо препоръчвам! Относно преоткриването - по-добре късно, отколкото никога. Така че нищо не си пропуснала, имаш време да наваксаш ахахаха :)

Връзка към коментар

Добре дошъл и от мен!

Може ли в темата за Малдивите да споделиш някое впечатленийце за там, моля!

Че ми предстои пътуване.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре дошъл и от мен!

Може ли в темата за Малдивите да споделиш някое впечатленийце за там, моля!

Че ми предстои пътуване.

Привет! С удоволствие ще напиша впечатления :)

Връзка към коментар

Оооообичам кулинарен туризъм! Добре дошъл! И някоя рецепта ако напишеш няма да ти се разсърдим. :)

Добре заварила. Готвачите трудно се разделят с рецепти, но може и да уредим нещичко :D :D :D

Връзка към коментар

Добре заварила. Готвачите трудно се разделят с рецепти, но може и да уредим нещичко :D :D :D

1. На Azumi не се отказва :)

2. Ти сготви нещо, пък ние ще го обратноинженернем и готово. И вълкът сит, и агнето цяло :)

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Храната по време на път ми е слабо място. Задължително пробвам традиционни манджи и се старая да се храня като местните, с клечки, с ръце, люто, горещо, както дойде.

Та добре дошъл и от мен. :)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре дошъл! В кулинарния туризъм е щастието от живота. Аз дори в Българив ям и пия местните неща - Капама в Банско, пататници по Родопите, Болярка в Търново и тъ нъ. А кърито го обожавам също, и на закуска мога да го ям :D

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Храната по време на път ми е слабо място. Задължително пробвам традиционни манджи и се старая да се храня като местните, с клечки, с ръце, люто, горещо, както дойде.

Та добре дошъл и от мен. :)

Добре заварила :) Да страхотно нещо е и се надявам съвсем още догодина да опитам по-шантави азиатски деликатеси :)

Добре дошъл! В кулинарния туризъм е щастието от живота. Аз дори в Българив ям и пия местните неща - Капама в Банско, пататници по Родопите, Болярка в Търново и тъ нъ. А кърито го обожавам също, и на закуска мога да го ям :D

За закуска ще го пропусна, но определено на Малдивите се насладих на страхотни ястия с къри :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.