Емил Любенов Публикувано: 20 февруари, 2016 Публикувано: 20 февруари, 2016 Здравейте магеланци, Казвам се Емил Любенов, на 28 години, от град София. Бивш професионален плувец, завършил софийския ТХХ готвач и любител на пътешествията. Обичам адреналина и умерената лудост. Като готвач имам неутолими желания за кулинарен туризъм из дербите на Азия, но всяко нещо с времето си. В чек листа си имам скромните около двадесетина държави, но се надявам един ден да членувам в клуба на хората посетили поне 100 държави! За форума разбрах от жена си и се регистрирах снощи. Благодарност на всички форумци за старанието и споделената радост Споделям снимка от едно райско местенце - остров Салина - Еолиански архипелаг - Сицилия. 26
Емил Любенов Публикувано: 20 февруари, 2016 Автор Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре заварили приятели
Емил Любенов Публикувано: 21 февруари, 2016 Автор Публикувано: 21 февруари, 2016 Добре дошъл Благодаря Георги
Роца Публикувано: 21 февруари, 2016 Публикувано: 21 февруари, 2016 Добре дошъл! Хубаво нещо е кулинарният туризъм... и вкусно 1
Емил Любенов Публикувано: 21 февруари, 2016 Автор Публикувано: 21 февруари, 2016 Добре дошъл! Хубаво нещо е кулинарният туризъм... и вкусно Добре заварила Определено е вкусно нещо и се надявам догодина да имам възможността да опитам нещо ново. Преди месец с жена ми бяхме на Малдивите и там се наядох на всякакви ястия с къри (между другото обичам много пикантните ястия). Та нямам търпение обиколя надълго и нашироко Азиатските държави Пожелавам и на теб същото 1
-Serendipity- Публикувано: 21 февруари, 2016 Публикувано: 21 февруари, 2016 Добре заварила Определено е вкусно нещо и се надявам догодина да имам възможността да опитам нещо ново. Преди месец с жена ми бяхме на Малдивите и там се наядох на всякакви ястия с къри (между другото обичам много пикантните ястия). Та нямам търпение обиколя надълго и нашироко Азиатските държави Пожелавам и на теб същото Добре дошъл! Благородно завиждам за Малдивите. А относно пикантните ястия, аз отскоро преоткрих тая прекраснотия. Чак се чудя къде съм спала толкова години 1
Емил Любенов Публикувано: 22 февруари, 2016 Автор Публикувано: 22 февруари, 2016 Добре дошъл! Благородно завиждам за Малдивите. А относно пикантните ястия, аз отскоро преоткрих тая прекраснотия. Чак се чудя къде съм спала толкова години Добре заварила. Малдивите са невероятно кътче, най-вече заради морския свят. Горещо препоръчвам! Относно преоткриването - по-добре късно, отколкото никога. Така че нищо не си пропуснала, имаш време да наваксаш ахахаха
AlexandraKo Публикувано: 22 февруари, 2016 Публикувано: 22 февруари, 2016 (редактирано) Добре заварила Определено е вкусно нещо и се надявам догодина да имам възможността да опитам нещо ново. Преди месец с жена ми бяхме на Малдивите и там се наядох на всякакви ястия с къри (между другото обичам много пикантните ястия). Та нямам търпение обиколя надълго и нашироко Азиатските държави Пожелавам и на теб същото Добре дошъл и от мен! Може ли в темата за Малдивите да споделиш някое впечатленийце за там, моля! Че ми предстои пътуване. Редактирано 22 февруари, 2016 от AlexandraKo 1
Емил Любенов Публикувано: 22 февруари, 2016 Автор Публикувано: 22 февруари, 2016 Добре дошъл и от мен! Може ли в темата за Малдивите да споделиш някое впечатленийце за там, моля! Че ми предстои пътуване. Привет! С удоволствие ще напиша впечатления
samuraika Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 Оооообичам кулинарен туризъм! Добре дошъл! И някоя рецепта ако напишеш няма да ти се разсърдим. 1
Емил Любенов Публикувано: 26 февруари, 2016 Автор Публикувано: 26 февруари, 2016 Оооообичам кулинарен туризъм! Добре дошъл! И някоя рецепта ако напишеш няма да ти се разсърдим. Добре заварила. Готвачите трудно се разделят с рецепти, но може и да уредим нещичко :D :D :D
captain_oveur Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 (редактирано) Добре заварила. Готвачите трудно се разделят с рецепти, но може и да уредим нещичко :D :D :D 1. На Azumi не се отказва 2. Ти сготви нещо, пък ние ще го обратноинженернем и готово. И вълкът сит, и агнето цяло Редактирано 26 февруари, 2016 от captain_oveur 2
Емил Любенов Публикувано: 26 февруари, 2016 Автор Публикувано: 26 февруари, 2016 1. На Azumi не се отказва 2. Ти сготви нещо, пък ние ще го обратноинженернем и готово. И вълкът сит, и агнето цяло Имаме сделка 3
Tedy Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 Храната по време на път ми е слабо място. Задължително пробвам традиционни манджи и се старая да се храня като местните, с клечки, с ръце, люто, горещо, както дойде. Та добре дошъл и от мен. 4
samuraika Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 Добре заварила. Готвачите трудно се разделят с рецепти, но може и да уредим нещичко :D :D :D Ами то и да ни сготвиш нещо може... 1
Worldismine Публикувано: 27 февруари, 2016 Публикувано: 27 февруари, 2016 Добре дошъл! В кулинарния туризъм е щастието от живота. Аз дори в Българив ям и пия местните неща - Капама в Банско, пататници по Родопите, Болярка в Търново и тъ нъ. А кърито го обожавам също, и на закуска мога да го ям :D 2
Емил Любенов Публикувано: 28 февруари, 2016 Автор Публикувано: 28 февруари, 2016 Храната по време на път ми е слабо място. Задължително пробвам традиционни манджи и се старая да се храня като местните, с клечки, с ръце, люто, горещо, както дойде. Та добре дошъл и от мен. Добре заварила Да страхотно нещо е и се надявам съвсем още догодина да опитам по-шантави азиатски деликатеси Добре дошъл! В кулинарния туризъм е щастието от живота. Аз дори в Българив ям и пия местните неща - Капама в Банско, пататници по Родопите, Болярка в Търново и тъ нъ. А кърито го обожавам също, и на закуска мога да го ям :D За закуска ще го пропусна, но определено на Малдивите се насладих на страхотни ястия с къри
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега