DenitsaS Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 (редактирано) Казвам се Деница, на 27, работя като редактор в тв и деля времето си между София и Пловдив. Обикаляла съм доста в Европа, но след всяко пътуване дестинациите, които искам да видя, се увеличават като прясно намокрени гремлини. От половин година споделям впечатленията си в блог и се надявам през 2016 да имам още няколко добри теми за писане. В момента подготвям лятната ваканция и регистрацията тук ми се стори добра идея. Три държави, които много искам да посетя - Куба, Бразилия и Япония. А за финал една снимка с "откритието" ми от миналата година - Jakriborg: Редактирано 20 февруари, 2016 от DenitsaS 16 Връзка към коментар
Емил Любенов Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре дошла, Пожелавам успех в достигането на желаните дестинации, и то в най-скоро време 1 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре дошла Пожелавам ти много пътешествия през годината и ще ми е интересно да прочета блога ти. Може ли да ни пуснеш линк към него? 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 20 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре дошла Пожелавам ти много пътешествия през годината и ще ми е интересно да прочета блога ти. Може ли да ни пуснеш линк към него? Благодаря! Ето и линк към блога, над който все още усилено работя: http://itinerariumvitae.com/ 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 добре дошла! Много тежък старт в Магеланци.Ако си чела форума преди,трябва да си разбрала,че болната и най-актуална тема тук е Исландия.Първата част от разказа ми хареа,давай нататък.И не забравяй,че имаш оше две трети от Исландия,като не броим отбивките. 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 20 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 добре дошла! Много тежък старт в Магеланци.Ако си чела форума преди,трябва да си разбрала,че болната и най-актуална тема тук е Исландия.Първата част от разказа ми хареа,давай нататък.И не забравяй,че имаш оше две трети от Исландия,като не броим отбивките. Не съм чела почти нищо от форума, днес се регистрирах, защото търсех инфо за Лазурния бряг. Да разбирам, че има интерес към Исландия? Втора част е почти готова Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре дошла, Деница 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 20 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре дошла, Деница Хубаво е да има познати лица и на ново място Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 (редактирано) Да . Аз се зачудих дали си ти и чаках да пуснеш блога . А профилната ти снимка да не е от круизен кораб? Има и други познати лица тук за теб от няколо теми в БГ Мама Редактирано 20 февруари, 2016 от Травеолани Връзка към коментар
prozium Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре дошла и от мен, макар че съм нов Но като човек чул разказите ти за Исландия наживо ( аз съм Александър - настоящ жител на бившата ти квартира във Виена и аз мога да кажа, че очакваме продължението ) 1 Връзка към коментар
radi777 Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добре дошла,блога вече е познат,май бг мамите магеланки се увеличаваме! 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2016 Добра дошла. И да, Исландия тук е слабо място на доста хора 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 21 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 21 февруари, 2016 Да . Аз се зачудих дали си ти и чаках да пуснеш блога . А профилната ти снимка да не е от круизен кораб? Има и други познати лица тук за теб от няколо теми в БГ Мама Профилната е от един B&B в Генуа с уникална гледка към пристанището Добре дошла и от мен, макар че съм нов Но като човек чул разказите ти за Исландия наживо ( аз съм Александър - настоящ жител на бившата ти квартира във Виена и аз мога да кажа, че очакваме продължението ) Здрасти и поздрави на останалите Ако знаеш как ми липсва квартирата... Добре дошла,блога вече е познат,май бг мамите магеланки се увеличаваме! Явно има причината за това Добра дошла. И да, Исландия тук е слабо място на доста хора Благодаря, значи ще имам мотивация да пиша следващите дни Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега