Прескочи до съдържание

Привет на всички :)

Препоръчани мнения

Казвам се Деница, на 27, работя като редактор в тв и деля времето си между София и Пловдив. Обикаляла съм доста в Европа, но след всяко пътуване дестинациите, които искам да видя, се увеличават като прясно намокрени гремлини. От половин година споделям впечатленията си в блог и се надявам през 2016 да имам още няколко добри теми за писане. В момента подготвям лятната ваканция и регистрацията тук ми се стори добра идея. Три държави, които много искам да посетя - Куба, Бразилия и Япония. А за финал една снимка с "откритието" ми от миналата година - Jakriborg: 

10553572_10153186229711064_2104127436739

Редактирано от DenitsaS
  • Харесвам 16
Връзка към коментар

Добре дошла :)

Пожелавам ти много пътешествия през годината и ще ми е интересно да прочета блога ти.

Може ли да ни пуснеш линк към него?

Благодаря! Ето и линк към блога, над който все още усилено работя:

http://itinerariumvitae.com/

• Харесвам 1
Връзка към коментар

добре дошла!

Много тежък старт в Магеланци.Ако си чела форума преди,трябва да си разбрала,че болната и най-актуална тема тук е Исландия.Първата част от разказа ми хареа,давай нататък.И не забравяй,че имаш оше две трети от Исландия,като не броим отбивките.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

добре дошла!

Много тежък старт в Магеланци.Ако си чела форума преди,трябва да си разбрала,че болната и най-актуална тема тук е Исландия.Първата част от разказа ми хареа,давай нататък.И не забравяй,че имаш оше две трети от Исландия,като не броим отбивките.

Не съм чела почти нищо от форума, днес се регистрирах, защото търсех инфо за Лазурния бряг. Да разбирам, че има интерес към Исландия? Втора част е почти готова ;)

Връзка към коментар

Да :). Аз се зачудих дали си ти и чаках да пуснеш блога :). А профилната ти снимка да не е от круизен кораб? :)

Има и други познати лица тук за теб от няколо теми в БГ Мама :)

Редактирано от Травеолани
Връзка към коментар

Добре дошла и от мен, макар че съм нов :P Но като човек чул разказите ти за Исландия наживо ( аз съм Александър - настоящ жител на бившата ти квартира във Виена и аз мога да кажа, че очакваме продължението ) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да :). Аз се зачудих дали си ти и чаках да пуснеш блога :). А профилната ти снимка да не е от круизен кораб? :)

Има и други познати лица тук за теб от няколо теми в БГ Мама :)

Профилната е от един B&B в Генуа с уникална гледка към пристанището ;)

Добре дошла и от мен, макар че съм нов :P Но като човек чул разказите ти за Исландия наживо ( аз съм Александър - настоящ жител на бившата ти квартира във Виена и аз мога да кажа, че очакваме продължението ) 

Здрасти и поздрави на останалите :) Ако знаеш как ми липсва квартирата...

Добре дошла,блога вече е познат,май бг мамите магеланки се увеличаваме!

Явно има причината за това ;)

Добра дошла. И да, Исландия тук е слабо място на доста хора :)

Благодаря, значи ще имам мотивация да пиша следващите дни :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.