danimarkova Публикувано: 19 юни, 2013 Публикувано: 19 юни, 2013 Та това ми е питането. В края на месеца съм резервирала няколко нощи в Каварна.И смятаме да отидем на Камен бряг. Трябва да уточня, че никога не съм ходила на такова събитие. Сега обаче взе да ме яд, като прочетох, че Джо Лин Търнър щял да е в Бургас и да пее на плажа, при посрещането на Джулая. А той ми е много любим вокал Та вие къде ще ходите, местата за посрещане са доста? http://www.peika.bg/statia/Dzhulay_morning_2013_kontserti_more_i_drugi_idei_l.a_i.78870.html
danimarkova Публикувано: 19 юни, 2013 Автор Публикувано: 19 юни, 2013 Е, то спането си е вид състояние на духа :D 1
Пожето Публикувано: 19 юни, 2013 Публикувано: 19 юни, 2013 Аз планирах да съм си в Бургас на плажа, но ми се налага на първи наобяд да съм в София по служебни ангажименти 1
Еминко Публикувано: 19 юни, 2013 Публикувано: 19 юни, 2013 А аз пък планирам(а и ще бъда) на терасата на ведомствената станция в село Лозенец(общ.Царево) с много гореща шкембе -чорба(все пак ще е към 5.35ч)...и с последни 100 грама водка Абсолют.След това ще си легна и ако не мога да заспя ,ще послушам малко Реѝнбол с Джон Ли Търнър а и с Рони Джеѝм Дио:-).......(ма на слушалки,все пак ще сме във ведомствена станция)! 3
goldeneyeful Публикувано: 20 юни, 2013 Публикувано: 20 юни, 2013 Мислех и аз да съм на морския бряг, но се очаква датите да се изместят с няколко дни напред от престоя ни. Отговорът е в този случай - на работното място, близко до шефовете. :D 1
wilks Публикувано: 20 юни, 2013 Публикувано: 20 юни, 2013 Тази година така се получи, че посрещането и на астрономическото лято, и на Джулая се падат през уикендите, в които ще съм във Виена. Ама къде точно във Виена ще ме заварят още нямам представа. Където и да е обаче предполагам, че ще е приятно и интересно. "Нека да е лято" както се пееше в една песен от 90-те 1
danimarkova Публикувано: 27 юни, 2013 Автор Публикувано: 27 юни, 2013 Е, както дойде наистина :D Пожелавам на всички ви прекрасно юлско утро и нови надежди!!!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега