water Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 Здравейте, някой може ли да ми помогне да поизпиля малко цената на Wizz Air за този полет: 25.03 -28.03, Лондон - Варна, Евентуално мога да направя и комбинация с тръгване предния ден от Лондон за София, после билет София-Варна, но не излиза много по-изгодно. Опитах се да гледам през jetcost.fr и rumbo.es, но не съм резервирала през тях още и нещо не се ориентирам с картите - каквато и опция да дам, все не ми излиза под 390 евро, освен с някакви viabuy. Имам Visa, Visa Electron (Debit), Mastercard Debit и нещо, наречено Cirrus, което ни издадоха скоро от банката в Англия, май е подбранд на Mastercard. Благодаря предварително!
bat.galin Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 Както и да го гледам, моята цена е в лева, а не в евро.А ако решиш да летиш от Констанца, цената е с 30 % по-ниска. 1
water Публикувано: 26 февруари, 2016 Автор Публикувано: 26 февруари, 2016 (редактирано) коя версия на страницата на wizz е това? При мен дори в българската го дава в паунди или евро Редактирано 26 февруари, 2016 от water
Polina Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 bat.galin е пуснал търсачка за Варна-Лондон-Варна, а ти май търсиш обратния полет. Ако греша ме извинете. 1
bat.galin Публикувано: 26 февруари, 2016 Публикувано: 26 февруари, 2016 Изглежда че съм сбъркал -аз съм търсил полети от Варна, а не от Лондон. 1
water Публикувано: 26 февруари, 2016 Автор Публикувано: 26 февруари, 2016 Да, точно това забелязах и аз прреди секунди, благодаря ти. А за момент вече бях решила, че има някакви чутовни далавери с прокситата)
Препоръчани мнения