Прескочи до съдържание

София - Малдиви 318 Евро с flyDubai

Препоръчани мнения

Публикувано:

За жалост нямаме карта Маестро и вчера купихме 2 билета София - Дубай - Мале и обратно за общо 744 евро за ноември.

Купих ги през 

https://www.paravion.uk.com

с карта Виза Електрон с 18 евро такса за тази карта.

Докато разглеждах сайта на ФлайДубай не намерих подобни цени (само двойни).

Към момента резервацията си я виждам във сайта на Флай Дубай.

Надявам се, че цената е една от най-ниските възможни за тази дистанция, а и като удобство.

• Харесвам 3
Публикувано:

Вече виждам и на 309 евро :)

Аз лично досега не съм виждал толкова ниски цени за тази дестинация.

• Харесвам 2
Публикувано:

Летях преди месец и половина до там на цена от 490 евро, което мислех е супер, но при положение, че сега е 309 евро... Ноу

комент ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Много странно, цената не може да помръдне, дори 1 евро не мога да сваля с 20тина търсачки... не че се оплаквам де, това е перфектна цена.

Публикувано:

Невероятна оферта наистина, ако имах свободно време ноември-декември, задължително щях да се възползвам :) Магеланци, качвайте се на клона, че вземе скоро да няма такъв :)

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Купих 3 билета по 309 EUR за 22.01.17 - 01.02.17 - накрая ми начислиха някаква такса от 27EUR. Звънях на кол центъра им и казаха, че има 3% административна такса за плащане с дебитна/кредитна карта   :blink: - та реално цената пак идва 318 EUR.

Сега почва търсенето на хотел/остров (въпреки че вече резервирах някакъв 3* хотел на Maafushi с free cancellation), но ще търся още и едва ли ще остане финален. 

Ако някой ще пътува същите дати или подобни да свирка  :P

Редактирано от kupe
  • Харесвам 4
Публикувано:

Летяхме преди десетина години до там за 1050 евро, а сега кажете не падат ли цените с годините :)

Щастливци сме, че пътуваме в такова време на достъпни цени(спрямо преди години) и почти безпрепятсвано пътуване(от гледна точка на визи има още какво да се желае, но става все по-добре).

Е, при low cost-a имаше аномалия, но сега с Ryan и там си идват нещата по местата.

Дано и за в бъдеще тенденцията продължи!

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)

Oshko точно това си мислех :)  - всеки ден попадам на неустоими промоции за различни дестинации - близки и далечни. Не насмогваме вече :) Програмата е пълна до края на годината, живи и здрави.

Още умувам над билетите за Малдиви /вече съм ходила/, но видях че пише в тарифата само 7 кг ръчен багаж. Не намерих инфо колко струва чекиран. Някой дали може да помогне.Или аз не съм догледала...

Редактирано от malDivka
  • Харесвам 2
Публикувано:

На сайта на Fly4free пише, че чекираният багаж е 12 евро "Baggage policy: One cabin bag up to 7 kg is free. The baggage fee for a checked in bag up to 20kg is €12"

Публикувано:
  На 2.03.2016 г. в 8:34, kupe каза:

malDivka, 7кг ръчен + 20кг чекиран ми пише в резервацията.

Благодаря! Спяла съм още, докато съм гледала.... :blush: Сега видях, 7 кг ръчен и 20 кг чекиран.

Публикувано:

Офертата е много прилична. Ще я съчетая с Коломбо до където виждам цени от Мале -120 евро.

• Харесвам 4
Публикувано:
  На 2.03.2016 г. в 7:44, kupe каза:

Купих 3 билета по 309 EUR за 22.01.17 - 01.02.17 - накрая ми начислиха някаква такса от 27EUR. Звънях на кол центъра им и казаха, че има 3% административна такса за плащане с дебитна/кредитна карта   :blink: - та реално цената пак идва 318 EUR.

Сега почва търсенето на хотел/остров (въпреки че вече резервирах някакъв 3* хотел на Maafushi с free cancellation), но ще търся още и едва ли ще остане финален. 

Ако някой ще пътува същите дати или подобни да свирка  :P

Свиркам  :) . 6 души пътуваме по същото време. Надявам се да си помогнем с информация за пътуването. 

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 2.03.2016 г. в 18:27, peter118 каза:

Свиркам  :) . 6 души пътуваме по същото време. Надявам се да си помогнем с информация за пътуването. 

+2

И аз се надявам :)

Публикувано:

Едно въпросче за ориентация - т.к. полетът ни за България е чак в 1 през нощта - как запълнихте или ще запълните времето, след чек-аут от хотела?  :)

Публикувано:

Споко, ние ще сме там през октомври тази година и ще ви напиша всииичко подробно:)))

• Харесвам 3
Публикувано:
  На 12.03.2016 г. в 17:30, delial каза:

Едно въпросче за ориентация - т.к. полетът ни за България е чак в 1 през нощта - как запълнихте или ще запълните времето, след чек-аут от хотела?  :)

Амии нямаш много възможности.Нас ни оставиха в 16ч на острова на летището.Веднага се качихме на ферибот и отидохме да разгледаме Мале и към 19-20 часа се върнахме на острова на летището.Там няма нищо интересно за правене.Даже повечето заведения затварят.Ходихме до един хотел, горе долу на 15 мин пеш от летището.Там има безплатен wifi и убихме 1-2 часа време.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.