Прескочи до съдържание

Търся евтини билети до Бразилия от Европа. В Ирландия съм.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте пътешественици.

Търся билети май, юни за Бразилия нещо по евтино. Например 18май до 18 юни. Може да са други дати и да стоя там 3 седмици, а не 4.

До тук каквото съм видял е много скъпо 900 евро отиване и връщане от Дъблин до Рио.

Търся нещо по-евтино.

Моля, ако някой намери нещо да ме информира.

Благодаря

Публикувано:

Постоянно излиза евтина Бразилия от Европа , но ще трябва да си мобилен да тръгнеш от Амстердам, Милано или Мадрид например.

От Дъблин нямаш грижи да стигнеш което да е изходно летище.

Да кажем до 350 евро е ОК + свързващите полети в Европа. Виждали сме и за 200 ама според късмета ...

Публикувано:

Хм, доколкото знам англичаните пътуват от Дъблин за по-евтино, за 900 евро трябва бизнес класа да можеш да вземеш.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да придоби трябва да хвана полет от друг град. Но ми излиза пак скъпо. От Дъблин до Париж и от там до Рио 856€, по евтино от това няма. Ако си намерил за 350 от някъде е било голям късмет.

Ако видиш нещо пиши моля.

Трябва да пътувам спешно да видя сериозно болен човек, който ще се радва да ме види. Затова искам да е по скоро.

За съжаление това за което говоря не е бизнес клас.

Най-евтин билет от 18 май до 18 юни илономик класа от Дъблин до Париж от там до Рио е 856€. По принцип до Рио билетите никога не са евтини.

Публикувано:

Рязгледай темите в раздела "оферти за самолетни билети"

Ще видиш колко често са излизали подобни цени до Бразилия.

Публикувано: (редактирано)

Може да следиш и във flynous или fly4free.com. Доста често има някаква оферта, друг е въпроса дали ще е за твоите дати и от кой европейски град ще е. Примерно днес има това: цък

или пък може да погледнеш тази таблица дали нещо няма да излезе: цък

Редактирано от Nati
  • Харесвам 1
Публикувано:

Да придоби трябва да хвана полет от друг град. Но ми излиза пак скъпо. От Дъблин до Париж и от там до Рио 856€, по евтино от това няма. Ако си намерил за 350 от някъде е било голям късмет.

Ако видиш нещо пиши моля.

Трябва да пътувам спешно да видя сериозно болен човек, който ще се радва да ме види. Затова искам да е по скоро.

За съжаление това за което говоря не е бизнес клас.

Най-евтин билет от 18 май до 18 юни илономик класа от Дъблин до Париж от там до Рио е 856€. По принцип до Рио билетите никога не са евтини.

Точно така е. Билетите от Острова до Рио никога не са евтини, просто съфорумците говорят за error fare - в повечето случаи. И липса на планиране. Тоест, ако искаш такава ниска цена, трябва да си гъвкав, да не планираш - когато излезе такава опция, просто да скочиш, и да умееш да рискуваш. В противен случай £600+. Успех :)

Публикувано: (редактирано)

Аз виждам от 18 май до 16 юни за 442 евро с Бритиш от Барселона, ако се сложи и Дъблин-Барселона и обратно още 100-на евро максимум, ще стане около 540-550евро, не знам дали си струва обаче разходката, понеже след това полета е Барселона-Лондон-Рио.

Ще се загубят и още дни-нощувки в Барселона и не знам доколко си струва тази схема, това зависи от всеки човек,  в случая разликата е от около 300 евро.

От Мадрид идва същата цена, но е по-добре, понеже връщането е по-рано в 17:30, а има полет с rayan в 21:30 за Дъблин и няма нужда от нощувка.

Опция е, ако няма багаж, да се слезе и в Лондон на връщане.

Същият полет направо от Лондон е доста по-скъп.

Редактирано от Alexander
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Вчера имаше Париж - Салвадор за 260/евро май погледна ли ги. Макар , че ако не Рио сигурно Сао Пауло ще се появи отнякъде.

Днес гледах от Цюрих до Ресифе малко над 300 , а от Дъблин ти е доста лесно до почти всяка възлова точка на Европа.

• 4 седмици по-късно ...
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.