Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги, it's a small world! Срещали сме се, но нека не занимаваме целокупното човечество с това.

Аз съм пътешественик, хем професионално ми се налага, хем всяка свобода минутка оползотворявам с пътувания.

Досега съм била в 30 държави, в 3 континента(Европа, Южна и Северна Америка).

Повече пътувам последните 5 години благодарение на прекрасната си работа най-вече.

За да дам представа: последния месец бях на сватба в Швейцария; за виза в Австрия, В Ирландия по работа, в Италия заради дълъг престой, в Англия за да се видя приятел и в Колумбия отново по работа(не няма ощо с бели прахове и куфари с двойно дъно).

Е, малко екстремно и изморително се получи това последното...

Следващото пътешествие е командировка до Галисия и Мадрид  другия месец и после почивка до септември!

Как открих това community- търсех инфо за Куба и по-скоро комбинирано пътешествие Куба-Мексико от 25 декември до 11 януари. Още не сме си определили маршрута, може би ще зависи от цената на самолетните билети/круиз. някой да има прясна представа за удачен превоз между двете държави? Дали не е прекалено рано да търсим от сега билети до Хавана/Юкатан за след 6 месеца тъй като не са излезли всички оферти?

Надявам се да стана бързо полезна част от обществото на пътешествениците тук!

Редактирано от Teodorski41
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравей, добре дошла, и ми стана любопитно къде/кога сме се срещали :)

Докато по принцип шест месеца са рано, то за новогодишните билети мисля, че колкото по-рано, толкова по-добре. Но може да видиш дали текущите цени се предлагат от доста авиокомпании, така ще разчиташ дори някоя цена да изтече да имаш подобна алтернатива. Ако е само една компания може да се замислиш :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.