Krum4ov Публикувано: 3 март, 2016 Сподели Публикувано: 3 март, 2016 (редактирано) Тъй като много често, когато скучая или пък съм си набелязал дестинация си гледам някакви клипчета с тематика за пътешествия из различни страни бих се радвал и тук да се качват такива. За какво иде реч. Ами харесвам клипчета, които са наистина добре направени и пипнати, които да те заинтригуват, а не просто 5 минути някой да снима пътя и да има заглавие почивката ми в Италия примерно. Също така е хубаво и да са кратки клипчетата, защото ако са по 30 минути ми се губи интереса, в повечето случаи. Имам един канал, който следя в Ютюб на двама италианци, които правят бруталните филмчета за пътуванията си и направо бих им дал оскар за късометражен филм. Техният канал се казва Coast to Costans, а за пример давам клипчето от Перу, което е от първите им. С всяко следващо стават по-доби, а вече се понатрупаха 5-6. https://www.youtube.com/watch?v=6aVJiuL5hb8 Еми ако някой има други такива клипчета любими или канали, нека сподели, хем са и доста полезни за пътешествия по дадена дестинация, както това в случая с Перу, а имат още с Шри Ланка, Тайланд, Малайзия, Барбадос, Хонг Конг и Макао! Редактирано 3 март, 2016 от Krum4ov 8 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 3 март, 2016 Сподели Публикувано: 3 март, 2016 Поздравления за хубавата тема. Аз също следя някои канали в youtube и ето един на една мацка, която въпреки че качва повече клипове с козметика, дрехи и прочие, има едни от най-добрите клипчета за различни дестинации. Тъй като в момента съм на тема Китай веднага ще споделя нейния клип. 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 март, 2016 Сподели Публикувано: 3 март, 2016 То цялата идея на ей тази секция беше това, ама не е много популярна Който иска, като гледа нещо интересно, може да мята и там 2 Връзка към коментар
Mimka Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 Здравейте, Бих искала да ви покажа и моя първи опит за подобно клипче от пътуването ни до Тайланд и Камбожда. Надявам се да ви хареса. https://www.youtube.com/watch?v=rG6Z2az3k34 11 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 21 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 21 март, 2016 Супер е. Можеш да го качиш във видеосекцията, заедно с другото с балканската обиколка! 2 Връзка към коментар
prozium Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 Пътешествие из снежните писти и извън тях на курорта Велмение във франция 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 март, 2016 Сподели Публикувано: 21 март, 2016 Супер е. Можеш да го качиш във видеосекцията, заедно с другото с балканската обиколка! Ще дам време на Mimka да го качи, иначе аз ще го направя след ден-два 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 март, 2016 Сподели Публикувано: 24 март, 2016 (редактирано) Може ли да помоля да ми препоръчате някоя семпла, проста и лесна за работа програмка за рязане на видеоклипове.Наистина основно държа да е лесна и интуитивна, защото ми е нужна единствено за това от някой клип от 10мин. например, да отрежа една част , да кажем от 3-та до 5-та минута, никакви други обработки... Предполагам, че Windows Movie Maker вероятно има такава функция, но само като го отворя и ми призлява, много сложна ми изглежда работата с него. Едно време ползвах от RealPlayer имаше trim функция и беше лесна за работа, обаче сега нещо не мога да го подкарам ... Редактирано 24 март, 2016 от Фичо Връзка към коментар
cck Публикувано: 24 март, 2016 Сподели Публикувано: 24 март, 2016 Вграденото в Pro версиите на Windows се казва Movie Maker. Виж го Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 март, 2016 Сподели Публикувано: 24 март, 2016 Грешно съм се изразил, имах предвид точно Win Movie Maker, не Win Media Player, като казах, че ми е сложно Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 24 март, 2016 Сподели Публикувано: 24 март, 2016 Може ли да помоля да ми препоръчате някоя семпла, проста и лесна за работа програмка за рязане на видеоклипове. Наистина основно държа да е лесна и интуитивна, защото ми е нужна единствено за това от някой клип от 10мин. например, да отрежа една част , да кажем от 3-та до 5-та минута, никакви други обработки... Предполагам, че Windows Movie Maker вероятно има такава функция, но само като го отворя и ми призлява, много сложна ми изглежда работата с него. Едно време ползвах от RealPlayer имаше trim функция и беше лесна за работа, обаче сега нещо не мога да го подкарам ... По-лесно от това не се сещам. Успех! https://www.youtube.com/watch?v=FeiREo0pcvE 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 24 март, 2016 Сподели Публикувано: 24 март, 2016 (редактирано) Новия клип на Реми Гаяр с кадри от повечето страни в света, някои бивши (Чехословакия, Югославия, Заир), някои измислени (Гроланд) Има я и България към края.Песента е на френска пънк гръпа от 80-те, което обяснява някои геополитически неточности, а клипът е вдъхновен от Where the hell is Matt. Признавам, че го гледах без звук. В тези трудни времена е хубаво да се появяват клипове, които ни показват пъстротата на света, в който живеем и вдъхновяват приятелство и братство между народите. Редактирано 24 март, 2016 от Kaloyan89 4 Връзка към коментар
Mimka Публикувано: 24 март, 2016 Сподели Публикувано: 24 март, 2016 Грешно съм се изразил, имах предвид точно Win Movie Maker, не Win Media Player, като казах, че ми е сложно Аз използвам GoPro Studio. Специално рязането на клипчета с нея е доста лесно. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега