Прескочи до съдържание

Малки вдъхновения


-Serendipity-

Препоръчани мнения

Днес един коментар на AlexandraKo много ми въздейства. Смесица от чувства. Ще си позволя да цитирам: "Подсети ме за много трогателна история.

 

В хотела в който спяхме в Сием Риеп работеха само млади хора, почти деца. Личеше си, че нямат никакъв опит, но се държаха изключително приветливо и почтително. А в стаята беше оставена картичка с надпис: " Моля, бъдете снизходителни към нашия персонал, те не са професионалисти,  всички деца са сираци...."

Като се разговорих с мениджъра на хотела разбрах, че наистина от години хотелът осигурява работа на деца-сираци и целият персонал е такъв. На следващата година, разбира се, спахме пак там и аз лично, бях много щастлива, как част от тях ни познаха и ни се зарадваха искрено."

 

Ще се радвам в тази тема всеки да споделя любими истории от пътуванията си (трогателни, комични, всякакви...)

Нещо, което ви е въздействало толкова силно, че след това сте го разказвали много пъти на близки и приятели. Може да не е история, а снимка, видео... изобщо каквото решите. История, на която сте попаднали в интернет или лична история.

 

Споделям с вас едно видео, което на мен ми действа много свежо :)

http://youtu.be/SwFFf3HrLQU

  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.