Прескочи до съдържание

Здравейте, любители на приключения!

Препоръчани мнения

Публикувано:

Казвам се Ели и съм на 47. Много обичам да пътувам, но за съжаление трудно си намирам компания /причини много: липса на време, липса на пари, липса на интерес към екзотични дестинации, невъзможност за съчетаване на отпуски.../. Открих този сайт в гугъл, като изписах "търся компания за пътешествия". Надявам се да я намеря тук. Дестинациите, които предпочитам са: Перу и Боливия; Китай; Япония; Южна Африка; Индия и Бутан; Тибет и Непал, но нямам нищо против други екзотични предложения. Обичам екскурзиите, а не почивките, не държа на лукса, но да е удобно и чисто. Търся  си компания или приятелка за пътуване. По принцип сама определям програмата си и нямам проблем с отпуските, така че датите и дестинациите могат да се уточняват допълнително.Ще се радвам да ми пишете и съм готова да отговарям на въпроси.

post-5149-0-93605400-1457643592.jpg

• Харесвам 21
Публикувано: (редактирано)

Казвам се Ели и съм на 47. Много обичам да пътувам, но за съжаление трудно си намирам компания /причини много: липса на време, липса на пари, липса на интерес към екзотични дестинации, невъзможност за съчетаване на отпуски.../. Открих този сайт в гугъл, като изписах "търся компания за пътешествия". Надявам се да я намеря тук. Дестинациите, които предпочитам са: Перу и Боливия; Китай; Япония; Южна Африка; Индия и Бутан; Тибет и Непал, но нямам нищо против други екзотични предложения. Обичам екскурзиите, а не почивките, не държа на лукса, но да е удобно и чисто. Търся  си компания или приятелка за пътуване. По принцип сама определям програмата си и нямам проблем с отпуските, така че датите и дестинациите могат да се уточняват допълнително.Ще се радвам да ми пишете и съм готова да отговарям на въпроси.

Здравей, Ели и добре дошла :)

Едно екстремно предложение, демек влизане с бутонките... хаха... - екстремно заради времето. След седмица - Мианмар и Северен Тайланд. Признавам, че вероятността да скочи някой при толкова кратък срок, е 0.001(1)%, но да видиш, че опции има ;)

Убедена съм, че ще намериш със сигурност приятели и съмишленици, а току виж и спътници.

Редактирано от Гост
Публикувано: (редактирано)

Благодаря, че ми пишете толкова бързо. Ако не бях ходила в Тайланд-тръгвах веднага.

Ели, тук цари рядко приятелска атмосфера и се стремим да накараме хората да се почувстват добре. Чувството за хумор е често използвано. Captain, това са камъни в твоята градина  :lol:

А за Тайланд - можеш просто да го пропуснеш след 10-те дни в Мианмар - без това аз летя от Лондон, а ти от София ;) И аз съм ходила, но не и в Северен Тайланд, както и поне още десетина пъти мисля да отида... хах

Отново добре дошла. И мен така ме посрещнаха топло, а аз се кококорих сто часа да не ме будалкат нещо :)

Редактирано от Гост
Публикувано:

Чувството за хумор е често използвано. Captain, това са камъни в твоята градина  :lol:

Отново добре дошла. И мен така ме посрещнаха топло, а аз се кококорих сто часа да не ме будалкат нещо :)

Айде не се оправдавай и спри да тормозиш хората с тези неприятни дестинации. :P На кой му е притрябвал Мианмар... я да те водя на село при мама, каква чудна градина има, 3 дка, само за копане.  :lol:  :lol: 

Ели, добре дошла.  :)  Пожелавам ти да намериш компания, в краен случай може и Рейни. :lol: :lol:

• Харесвам 1
Публикувано:

shmatkata, аз ви препоръчвам да идвате на сбирките, които си правим. Така ще можете да се запознаете с потенциални спътници, а и те ще се запознаят с вас.  :)

За София най-близката сбирка е тази събота.

Последвана от сбирка извън София в края на месеца.

Добре дошла и от мен!

• Харесвам 1
Публикувано:

shmatkata, аз ви препоръчвам да идвате на сбирките, които си правим. Така ще можете да се запознаете с потенциални спътници, а и те ще се запознаят с вас.  :)

Добре дошла и от мен!

Мари, така като си ги наредила осъзнавам, че графикът ми е пълен с магелански мероприятия. :scratchhead:

• Харесвам 2
Публикувано:

Добре дошла, добре дошла... 

Тука пътуващите не са малко. Никак даже. Последно имаше предложение за Малдивите, ако ти се ходи на там имай го предвид..

• Харесвам 1
Публикувано:

Добре дошла и от мен!

Пожалете ме, хора, аз трябва да пътувам от Варна за сбирката- това е два дни път в двете посоки, а и трябва да шофирам сама:(((  Нека е на по-централно място. Ако не може сега- ще дойда следващия път. Но благодаря за хубавата покана.

• Харесвам 3
Публикувано:

Пожалете ме, хора, аз трябва да пътувам от Варна за сбирката- това е два дни път в двете посоки, а и трябва да шофирам сама :(((  Нека е на по-централно място. Ако не може сега- ще дойда следващия път. Но благодаря за хубавата покана.

Лятото със сигурност имаше сбирки и във Варна, а не пречи да си организирате и по-скоро.

Има доста магеланци от Варна! :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря на всички за топлите думи. Наистина сте сладури! За Малдивите прочетох, но е за август , а аз съм на Албена тогава.

Публикувано:

Добре  дошла! Сбирки си правим и във Варна, главно през лятото. Е, не толкова чести и многолюдни като софийските :). Така че на следващото събиране те чакаме :)

Публикувано:

Добре  дошла! Сбирки си правим и във Варна, главно през лятото. Е, не толкова чести и многолюдни като софийските :). Така че на следващото събиране те чакаме :)

Дадено! Участвам! 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.