captain_oveur Публикувано: 13 март, 2016 Публикувано: 13 март, 2016 Сигурно знаете, че в музея имаше инцидент тия дни... 12.03.2016 г.В навечерието на 25-ата годишнина Музеят на авиацията претърпя тежка загуба – след избухналия пожар в критично състояние са самолетите ЛАЗ 7-М, ПО-2 и възстановките на КБ-1 Пеперуда, Албатрос и недовършения ДАР-1. Екипът на Музея на авиацията е в шок от случилото се – споделиха колеги от пристигналия веднага от София екип от НВИМ. За всички нас, работещите в музея, които го възприемаме като наш дом, случилото се е лична загуба.Нека всички заедно подкрепим Музея на авиацията в усилията да възстановим пораженията и да посрещнем годишнината, вгледани в бъдещето.Сметката в лева за набиране на средства за възстановяване на експонатите е:Национален военноисторически музейУниКредит БулбанкBG10UNCR96603107052411 http://www.airmuseum-bg.com/ 2
Еmilia Публикувано: 14 март, 2016 Публикувано: 14 март, 2016 Харесах, не защото се радвам, а защото трябва да помогнем. 3
Asterisk Публикувано: 20 март, 2016 Публикувано: 20 март, 2016 (редактирано) Това вече е принцип, който е безумен за мен. Искат дарения отвсякъде. Това ли е единствения възможен начин? Не обичам да подкрепям подобни инициативи, но го правя защото няма алтернативи, и защото алтернативите , странно, но факт, не се харесват. Имам предвид - по-добре в тези случаи да се отправят искания, подписки или каквото трябва (не знам всичките методи), но да се изисква "счупеното" да бъде поправено. Редактирано 20 март, 2016 от Asterisk 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега