Прескочи до съдържание

Здравейте Магеланци

Препоръчани мнения

Живея на Малдивите на местния остров Маафуши. С удоволствие ще помогна с информацшя на онези, които имат въпроси свързани с Малдивите, а ако планирате пътешествие дотук може и да се запознаем :)

• Харесвам 18
Връзка към коментар

Живея на Малдивите на местния остров Маафуши. С удоволствие ще помогна с информацшя на онези, които имат въпроси свързани с Малдивите, а ако планирате пътешествие дотук може и да се запознаем :)

Пу, първа се записвам да се запознаем! :) Моля те, ела в другата тема, че да те подложим на кръстосан разпит ;) ;) ;)

И добре дошлааа! :)

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Като знам какъв картечен огън е във въпросната тема, направо се разсмях... Добре дошъл/дошла! Може и ние да сме ти полезни, ама и извън полезността сме много готини :) 

Връзка към коментар

Добре дошла, винаги е супер да има съвети от местни :)

Направо си е мечта, да тръгнеш за пръв път на непознато място и да има местен, че да ти даде съвет. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Здравей, Ametist!

Един от любимите ми камъни!

На 07.04. пристигаме на Маафуши. Как да те намерим, за да се срещнем? И искаш ли нещо от България?

Ще ме ориентираш ли за фериботите? Самолетът ни каца в 9 сутринта. И има ли алтернативен и не много скъп транспорт, ако не успеем за ферито? Две момичета сме, е, малко попораснали, ама все пак момичета.

Връзка към коментар

Здравей, Ametist!

Един от любимите ми камъни!

На 07.04. пристигаме на Маафуши. Как да те намерим, за да се срещнем? И искаш ли нещо от България?

Ще ме ориентираш ли за фериботите? Самолетът ни каца в 9 сутринта. И има ли алтернативен и не много скъп транспорт, ако не успеем за ферито? Две момичета сме, е, малко попораснали, ама все пак момичета.

Привет Rose :),

В темата Малдиви - остров Маафуши подробно съм описала придвижването от летището до Маафуши. Аз работя в Summer Villa Guesthouse. Вие къде сте резервирали?

Връзка към коментар

Ние ще бъдем в Maafushi Village, която беше препоръчана във форума от един магеланец.

Ще се радвам да се видим.

И не се шегувам, ако трябва да вземем нещо от България, може да го организираме докато е време.  

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.