pavlin Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Привет, Имам 3-4 дни от кацането до излитането в Бомбай.Никога не съм бил в Индия преди.Наясно съм,че за толкова време не мога да видя кой знае какво.Желанието ми е да видя Бомбай и пещерите Елора до Аурангабад.Според вас може ли да стане,да търся ли гидове или туристически агенции,или мога да го организирам сам/досега всички пътувания съм си организирал сам/. Връзка към коментар
Tsanev Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Според е напълно възможно. В Делхи ползвам местна агенция, която ми осигурява кола+шофьора 24часово и ми запазва и хотелите по маршрута. Сигурно и в Мумбай има такива. Може да питаш моите дали имат шофьори там. KALKATRAVELINDIA.COM Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 15 март, 2016 Сподели Публикувано: 15 март, 2016 Според вас може ли да стане,да търся ли гидове или туристически агенции,или мога да го организирам сам/досега всички пътувания съм си организирал сам/. Търси задължително Прабакер особено за Мумбай Точно в момента чета една много интересна книга Шантарам, в която един от главните герои е Прабакер-гид точно в Бомбай. Не мога да помогна по въпросите ти, но ти препоръчвам книгата, която вероятно може да ти е много интересна(както на мен и повечето хора) и действието се развива точно в този индийски град. Много колоритно са описани местата и може примерно да провериш някое, ако ти допадне. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега