Iceman Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 (редактирано) Преди два дена си взех билет от промоцията на Expedia.fr (Рим-Йоханесбург) (Дърбан - Лос Анджелес) (Пекин-Рим ) Полета е съвместен на Етиопските и Емирейтс .Арабите дръпнаха парите веднага , пратиха ми мейл с потвърждение но имам единствено 13 цифрен номер билет....това върши ли работа ? Има ли някъде начин да го проверя ? Не намирам никъде в мейла другия код който се проверява в chekmytrip. Какво да правя ? Благодаря Редактирано 16 март, 2016 от Iceman 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 март, 2016 Сподели Публикувано: 16 март, 2016 13 цифрения номер е точно номера на билета. Май на сайта на саудитците се гледаха всякакви билети по номер. А от Лос Анжелис до Пекин? 1 Връзка към коментар
Iceman Публикувано: 16 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 16 март, 2016 (редактирано) Много благодаря за бързия отговор ....Все още не съм си купил но този,основния билет си мисля ,че го взех доста изгодно 447 евро и сега умувам малко какво точно да направя след Лос Анджелес дали да взема до Вегас и да излетя от Сан Франциско за Пекин ? Ще имам нужда от малко време и умуване а полета само от дубай до лос анджелес го проверявах само тази отсечка струва 1100евро на Емирейтс и е 16 часа без стоп Редактирано 16 март, 2016 от Iceman 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега