veni_m Публикувано: 17 март, 2016 Публикувано: 17 март, 2016 Здравейте, Търся си самолетни билети за Бодрум от София в периода 05 юни 2016 до 11 юни 2016. Потърсих в различни сайтове и се спрях на Turkish Airlines с едно прекачване в Инстанбул. Цената е около 316 евро на човек. Как ви се струва? Досега не съм летяла за Турция и не мога да се ориентирам дали да изчакам по-късно да купя билетите за по-ниска цена или това си е стандартната цена и няма нужда да отлагам закупуването на билетите. Също така ще се радвам ако някой ми помогне с друго предложение за компания или сайт? Мерси предварително за съдействието
Polina Публикувано: 17 март, 2016 Публикувано: 17 март, 2016 (редактирано) За мен е много. Опцията от София до Истанбул с рейс и оттам до Бодрум със самолет също можеш да я пробваш. Пегасус виждам, че имат билети между 15 и 30 евро на посока за твоя период с вкл. 15кг чекиран и 8кг ръчен багаж. Редактирано 17 март, 2016 от Polina 2
Георги Публикувано: 17 март, 2016 Публикувано: 17 март, 2016 Абсолютно това ти е варианта, автобус до там и от там до Бодрум. Не само Пегасус, но и Turkish имат цени по 15-20€ от Истанбул, малко по-скъпи от централното летище. Ако чак толкова автобуса ти е неприятен, то може да разделиш полета на отделни билети - София - Истанбул (202€) + Истанбул - Бодрум (50-60€), пак ще спестиш 100-ина лева. Трета опция, купуваш билетите Истанбул - Бодрум и чакаш да изскочи промоция за София - Истанбул, случва се да са по 100€. Ако не изскочи, взимаш автобуса и така. Четвърта опция, прозвъняваш всички бг тур агенции дали ще ти продадат само самолетен билет, не бих разчитал да дадат добри цени, ама знае ли се... За мен лично автобус + полет е най-приемливия вариант. 3
neuromancer Публикувано: 17 март, 2016 Публикувано: 17 март, 2016 По тур агенциите може да случи на някой чартър, но не знам дали въобще има.
veni_m Публикувано: 17 март, 2016 Автор Публикувано: 17 март, 2016 Благодаря ви много за помощта, със сигурност ще ми бъде полезна информацията! Сега ще разгледам опциите, които ми предложихте и ще се опитам да съчеатая някакъв вариант! 1
Параход Публикувано: 17 март, 2016 Публикувано: 17 март, 2016 Ако има останали свободни места на чартърите за пакетните почивки, агенциите ги продават и отделно. До Закинтос (Гр) например ги продаваха по около 250 евро на калпак, което не е евтино, но пак ти е доста под цената с прекачване, която си намерила. А и директен полет, кой ти го дава? Недостатъкът на този план е, че трябва да чакаш до последния момент, за да ти обявят има ли места.
Препоръчани мнения