rdd Публикувано: 20 март, 2016 Сподели Публикувано: 20 март, 2016 В сайта на Министерството на външните работи има възможност да се регистрираш и да попълниш данни за къде и кога ще пътуваш. Някой влизал ли е в страницата Пътувам за... Аз не успявам от няколко дни. Писах и на контакти, нямам отговор. Знаете ли нещо по въпроса? То аз така както гледам сайта на магеланци във форума В момента съм... е нещо подобно, дори и със снимки Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 20 март, 2016 Сподели Публикувано: 20 март, 2016 Аз опитвах преди няколко месеца и пак не ставаше. Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 20 март, 2016 Сподели Публикувано: 20 март, 2016 (редактирано) Регистрирал съм се в Пътувам за... преди години, когато съм пътувал в по-екзотични държави. Но ползата от тази регистрация е под въпрос. Когато пътувах за Сенегал, по време на ебола кризата не получих нищо от т.нар. кризисен център. Нямаше и съобщение в сайта на МВнР за предупреждение на гражданите. Наложи се да пиша във фейсбук страницата на МВнР и на Вигенин, тогавашния министър, за да се появи лаконично съобщение в сайта. За ситуацията по държави, съветвам да се следят сайтовете на МВнР на Франция, Белгия, Канада и Великобритания, в повечето случаи ъпдейтнати. На нашите не трябва да се разчита много много, освен за консулска помощ (дано не се наложи). Редактирано 20 март, 2016 от Kaloyan89 2 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 20 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 20 март, 2016 Преди две години и аз се регистрирах, когато пътувахме до Токио. Но сега не става. Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Винаги, дори когато излизам за кратко извън България, се регистрирам в "Пътувам за..." Не съм имала проблем с регистрацията. Дори днес, преди половин час пак без проблем се регистрирах, защото в края на седмицата мисля да прескоча за няколко дни до лалетата на Истанбул Т.е. да кажа, че услугата работи нормално. А дали и как работи де факто, нямам представа. Слава Богу, до момента не ми се е налагало да търся съдействие от Външно министерство. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега