Прескочи до съдържание

Евтина нощувка в Амстердам

t_petkov

Препоръчани мнения

Здравейте :) Началото на месеца ми се налага да пътувам до Амстердам за един мастърклас. Бърз поглед в букинг ми дава някакви космически цени за нощувки от типа на 160-170 лв за нощувка и то в хостели. Знаете ли къде мога да намеря нещо по-сносно? Направих резервация за 1 нощувка(толкова ми и трябва) в AirBnB, но като пълен лаик забравих да прочета всички ревюта. Разбира се по закона на Мърфи ще ги забележа чак след като платя. Оказа се, че мястото въобще не е чисто, чаршафи на дупки, хостът не бил казвал истинския адрес и хората се озовавали на някакви паркинзи, абе общо взето много зле :lol:  Та сега съм в търсене. Нещо до около 40-50-тина евро мога да го понеса, ама не ги намирам. Тези, които са по-евтини са едва ли не извън града в някакви съседни градове, а аз все пак бих искал да се прибирам вечер с градски транспорт до мястото, където ще спя.

Връзка към коментар

Очевидно има някакво голямо събитие , че дори всички читави хостели са пълни за петък и събота.

Великден нали е тази седмица ?

Интересно какво има тогава.

Иначе нормалната цена за хостел в Амстердам си е някъде 35 € средно в обща спалня.

Връзка към коментар

В момента Makemytrip имат 50% отстъпка и може да си резервираш нещо днес.

Ето най-евтината оферта и е на не лошо място :

post-140-0-10864300-1458823698_thumb.png

post-140-0-19360200-1458823712_thumb.png

Това е легло в обща спалня , но ако само ще спиш за една нощ какво пък .

post-140-0-17080500-1458824489_thumb.png

Редактирано от stanimir
Връзка към коментар

Аз след като не можах да намеря хотел на нормална цена (дори през индийците), който и да е на хубаво място, се изнервих и дадох 250 лв. за хубав хотел, намиращ се почти в центъра. Амстердам е кошмарен за бюджетно отсядане...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз след като не можах да намеря хотел на нормална цена (дори през индийците), който и да е на хубаво място, се изнервих и дадох 250 лв. за хубав хотел, намиращ се почти в центъра. Амстердам е кошмарен за бюджетно отсядане...

Напълно съгласен, просто не очаквах да е толкова скъпо и въобще да нямам никакви варианти. Въобще не съм претенциозен от към условия, но искам поне да е чисто и естествено да не трябва да се озъртам като гърмян заек като се прибирам вечер(разбирате ме какво имам впредвид). Датата на нощувката е 2-ри април. След това на 3-ти си хващам самолета.

Връзка към коментар

Хм, Така на бързо, наистина няма нещо евтино.

Това което аз видях. На летището - хотел CitizenM  - 180 лв. Бил съм в този хотел - много е готин, малко по-особен, но с интересен дизайн на стайте.  И в Amstelveen (предградие на Амстердам - близо до летището, иначе си има обществен транспорт до центъра.) за по 120 лв.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Потърсих в Hotelscombined.com и ми излезе точно хостела, който stanimir ми е показал. За 2-ри Април излезе около 25 евро, което перфектно ме устройва. Сега остава да откажа резервацията на AirBnB, от където ще ми вземат само 5 евро таксата и тотал всичко ми стъпва на 30 евро. Мисля, че е повече от доволно :lol::) Благодаря на всички, които дадоха мнение и се опитаха да помогнат и благодаря на stanimir, че ми постна този хотел. Не знам защо, но докато не го потъря точно него в гугъл, в сайтовете, които проверих не ми излезнаха такива ниски цени.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.